Destinatii
0

Vacanta la ski in Austria

Poate cea mai populara destinatie de ski printre romani, Austria ne incanta cu o mare varietate de statiuni de ski, populare atat in randul skiorilor avansati cat si a incepatorilor. Sustinuta de o infrastructura rutiera foarte buna, Austria este o destinatie vacanta la ski unde se ajunge relativ repede din Romania cu masina, astfel incat va puteti aduce cu voi fara probleme intreg echipamentul de ski: de la schiuri sau placa pana la costum.Deci daca va intrebati unde sa mergeti in aceasta iarna, puteti opta pentru vacanta la ski in Austria, tarifele fiind mai mult decat rezonabile, atat la cazare cat si la ski pas-uri sau mancare. In Austri veti gasi peste 20 000 km de partii si peste 750 statiuni montane. Sezonul de iarna dureaza de la inceputul lui decembrie pana in aprilie, sau tot timpul pe ghetari.

Mai jos va recomandam cele mai populare regiuni de ski din Austria, pretabile pentru intreaga familie.

Vorarlberg.  Toate statiunile de ski din aceasta regiune ofera cursuri de initiere pentru copii, unele chiar gratuite, atat sedintele cu instructorul cat si inchirierea echipamentului. O tactica de marketing foarte buna pentru a atrage familiile cu copii, cei mici avand parte de supraveghere si distractie, in timp ce parintii se pot bucura de partiile superbe ( nu uitati sa va luati cea mai buna pereche de clapari).

Carintia. Cel mai sudic land al Austriei, Carintia are o multime de statiuni de scki, dedicate in principal tot familiilor, cu o multime de scoli de schi, partii doar pentru copii, plimbari cu sania si plimbari noaptea la lumina facliilor.

Zell am See – Kaprun. Una dintre cele mai renumite regiuni din Austria, supranumita si paradisul schiorilor, aici avand loc concursuri de cupa mondiala.

Innsbruck. Reprezinta o alegere ideala pentru pasionatii de ski si snowbord, regiunea fiind considerata si capitala skiului, de aici provenind multi sportivi profesionisti.

Te-ar mai putea interesa si Vacanta in Nepal, tara celor mai inalti munti din lume
Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!