Oferte speciale
0

Cele mai bune destinatii europene de shopping

Cum ar fi daca ati imbina vacanta cu o sesiune de shopping, astfel incat sa va bucurati si de o destinatie frumoasa dar si de niste cumparaturi de calitate, uneori la preturi mai bune decat in Romania? Fie ca iti cauti adidasi Philipp Plein, un parfum nou aparut sau vrei sa te bucuri doar de reducerile de sezon sunt cateva destinatii unde cu siguranta nu vei da gres.

Alegerea celor mai bune destinații europene pentru shopping poate depinde de preferințele personale și de ceea ce căutați.

Cu toate acestea, iată câteva orașe europene cunoscute pentru experiențele lor de shopping variate și de calitate:

Milano, Italia: Cunoscut drept capitala modei, Milano oferă o gamă largă de buticuri de designeri, magazine de lux și magazine cu articole de îmbrăcăminte și accesorii de calitate. Dacă sunteți în căutarea de mărci de lux (vezi si oferta de adidasi barbati Dolce & Gabbana), Via Monte Napoleone este locul potrivit. Găsiți aici case de modă celebre precum Gucci, Prada, Versace și mulți alții.

Paris, Franța: Aici veți găsi celebrele străzi de shopping cum ar fi Champs-Élysées și zona Marais, cunoscute pentru magazinele de modă de top și buticurile unice.

Londra, Marea Britanie: Orașul oferă o varietate impresionantă de magazine, de la cele de pe Oxford Street și Regent Street până la cele de pe strada exclusivistă Bond Street.

Barcelona, Spania: Cunoscut pentru designul său inovator, Barcelona are atât piețe tradiționale, cum ar fi La Boqueria, cât și zone de shopping de designeri în cartiere precum Eixample.

Berlin, Germania: Orașul are o atmosferă eclectică și variată, cu piețe de stradă, magazine second-hand vintage, magazine de designeri și centre comerciale moderne.

Amsterdam, Olanda: Oferă o varietate de magazine vintage, magazine de designeri și piețe stradale unice, cum ar fi Albert Cuypmarkt.

Viena, Austria: Dacă sunteți interesat de bijuterii și antichități, zona Kohlmarkt este renumită pentru magazinele sale exclusiviste. Tot aici gasiti si Pandorf, un mare outlet cu magazine de firma.

Copenhaga, Danemarca: Strada Strøget este o destinație populară pentru shopping, oferind atât mărci de lux, cât și magazine de design scandinav.

Madrid, Spania: În capitala Spaniei, puteți explora zonele comerciale de pe Gran Vía sau căutați articole unice în piețele de vechituri și antichități.

Istanbul, Turcia: Bazarul Mare (Grand Bazaar) și Bazarul de Vechituri sunt destinații populare pentru cumpărături autentice și exotice.

Alegeți destinația care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs. în ceea ce privește stilul de shopping, bugetul și gusturile personale.

Poate vrei sa citesti si despre Cele mai frumoase orase din Europa!

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!