Oferte speciale
0

Cele mai frumoase plaje din Turcia. Cazari de la 40 euro/noapte

Turcia este renumită pentru plajele sale frumoase și atrăgătoare  la fel de mult ca si pentru statiunile de lux cu hotelurile all inclusive, ce atrag milioane de turisti in fiecare an.

Daca in articolele anterioare am prezentat care sunt cele mai frumoase statiuni din Turcia, in acest articol va vom arata si cele mai celebre plaje. Daca sunteti cu masina veti putea ajunge usor la ele, daca nu, puteti inchiria o masina pentru o zi, va garantam ca merita.Iată câteva dintre cele mai frumoase plaje din Turcia:

  1. Plaja Ölüdeniz: Situată în apropiere de orașul Fethiye, plaja Ölüdeniz este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Este renumită pentru apele sale cristaline și nisipul alb. Aici, puteți practica sporturi nautice precum snorkeling și diving.
  1. Plaja Patara: Situată pe coasta sudică a Turciei, plaja Patara este una dintre cele mai lungi plaje de nisip din țară. Este inclusă într-un parc național și este faimoasă pentru dunele de nisip și ruinele antice din apropiere. Plaja Patara este, de asemenea, un loc important pentru țestoasele Caretta Caretta care vin să-și depună ouăle aici.
  1. Plaja Iztuzu: Situată în apropiere de orașul Dalyan, plaja Iztuzu este o altă destinație populară pentru țestoasele Caretta Caretta. Este protejată și oferă o combinație frumoasă de nisip fin, ape cristaline și peisaje naturale impresionante.  1. Plaja Kaputas: Această plajă mică și pitorească este situată între orașele Kaş și Kalkan. Accesul se face printr-o scăriță impresionantă ce coboară într-un golf înconjurat de stânci abrupte. Apa aici este de un albastru intens și este o destinație ideală pentru relaxare și înot.
  1. Plaja Cleopatra: Situată în orașul Alanya, plaja Cleopatra este legendară datorită legendei conform căreia regina Cleopatra ar fi înotat aici. Este o plajă curată, cu nisip fin și ape cristaline. În apropiere se află și Castelul Alanya, oferind o panoramă spectaculoasă asupra zonei.

Vezi si care sunt Cele mai frumoase plaje din Italia!

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!