Top-uri
0

Top 3 motive să vizitezi Estoril, Portugalia

Portugalia este o țară preferată de foarte mulți turiști, iar motivul este că au ce să vadă și să viziteze pe toată durata anului, indiferent de anotimp. Una dintre destinațiile pe care le aleg cei care vizitează Peninsula Iberică este zona Estoril, iar motivele sunt nenumărate.Situată la aproximativ 32 de km de capitala Lisabona, Estoril este o destinație preferată de foarte multă lume, iar motivul îl reprezintă zona balneoclimaterică, plajele însorite și diferitele locuri de vizitat. Spre exemplu, Juan de Bourbon, pretendent la tronul spaniol în perioada de sfârșit de secol XX a avut reședința aici.

Cândva, zona a fost destinație de vacanță pentru membrii familiei regale și pentru persoane publice cunoscute la nivel mondial. Estoril a rămas în continuare recunoscută pentru simplitatea ei și faptul că aduce turiști de pretutindeni. Plină de izvoare termale și cu ieșire la Oceanul Atlantic, Estoril a atras persoane cu un anumit statut financiar care au început să cumpere proprietăț, iar apoi să construiască palate cu grădini. Parcul, cazinoul, plajele și circuitul sunt principalele simboluri ale zonei.

Plajele, motivul principal pentru care turiștii aleg să revină

Unul dintre motivele pentru care Estoril este ales ca destinație turistică îl reprezintă plajele frumoase din regiune. Praia do Tamariz este o plajă populară în rândul turiștilor. Nisipul moale și auriu, piscinele, diversitatea de baruri, cafenele, restaurante și cluburi de noapte. Un magnific castel al familiei regale din Monaco poate fi zărit pe plajă.

Praia da Poca este o altă plajă care îi atrage pe turiști prin apele sale cristaline și peisajul minunat oferit de Oceanul Atlantic. Un restaurant deschis pe tot parcursul zilei îi așteaptă pe vizitatori care pot servi o masă și o băutură răcoritoare în aer liber. Vechi de peste 350 de ani, Fortul Sao Teodosio a fost construit pentru apărarea orașului Lisabona și reprezintă unul dintre principalele puncte de vizitare.

Cazinoul Estoril, printre cele mai mari din Europa

Printre plajele de top și construcțiile vechi de sute de ani, Estoril a devenit tot mai vizitată pentru cazinoul local. Devenit celebru la scară largă după ce acolo s-a turnat „Casino Royale” cu celebrul actor Daniel Craig în rolul lui James Bond 007, adăpostește nenumărate restaurante, cafenele, cluburi de noapte, o galerie de artă, cât și o sală multifuncțională unde se pot organiza concerte, susține conferințe sau diferite întâlniri.

Numărul turiștilor care trec pragul cazinoului Estoril pentru a juca jocuri de noroc a scăzut cu timpul, iar unul dintre motive ar putea fi popularitatea cazinourilor online. Este mult mai simplu, comod și la îndemână, iar prin mr.bit înregistrare se deschid porțile unei săli virtuale cu mii de jocuri de tip slot și de masă cu dealer live. Cu toate acestea, există încă o sală unde pasionații au la dispoziție sute de aparate slot și mese cu jocuri live precum poker, baccarat, poker, iar periodic acolo sunt organizate diferite turnee de poker.Cazino Estoril continuă să ofere pasionaților de jocuri de noroc sute de aparate de tip slots, cât și multe mese cu jocuri live. Cu timpul numărul turiștilor care vizitează cazinoul strict pentru această activitate s-a diminuat, iar unul dintre motive este popularitatea cazinourilor online. Este suficient să

Circuito do Estoril

Iubitorii sporturilor cu motor au ocazia să descopere la Estoril unul dintre cele mai interesante circuite. Având o capacitate de 45.000 de locuri, circuitul încă susține diferite competiții care îi atrage pe fanii din întreaga lume. Un tur are 4,360 km și cuprinde 14 viraje pe care în ultimul timp le-au tot luat piloții din competiții interne. În 2023, la Estoril s-a organizat 12 Hours of Estoril, Ultimate Cup Serie, Eurocup 3, competiții interesante pentru amatorii sporturilor cu motor.

Cândva, Estoril a fost locul de întâlnire al celor mai în vogă piloți de Formula 1. Circuitul a găzduit Marele Premiu al Portugaliei în perioada 198 și până în anul 1996, dar dificultățile întâmpinate de proprietari au dus la eliminarea din Formula 1. Principala problemă a fost menținerea la standardele de siguranță impuse, motiv pentru care pista este foarte rar folosită pentru evenimente majore.

Dacă îți dorești să pleci într-o vacanță și nu ai decis încă destinația, atunci Estoril ar putea fi alegerea perfectă. Plaje de vis, monumente vechi de sute de ani, cazino și circuitul zonei te vor face să vizitezi din nou acel loc. 

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!