Idei de vacanta
0

Vacanta la hotel sau inchiriere apartament pe Airbnb?

Alegerea între a merge la un hotel sau a rezerva o proprietate prin intermediul platformei Airbnb depinde de preferințele și nevoile dvs. personale. Daca aveti copii poate fi mai comod si ieftin sa alegeti un apartament de inchiriat daca mergeti in orase, insa la mare un resort all inclusive poate fi o optiune mai buna.

Iată câtiva factori de luat în considerare atunci cand va alegeti cazarea pentru urmatoarea vacanta.

Cost – În general, rezervarea unei proprietăți prin Airbnb poate fi mai ieftină decât șederea la un hotel, mai ales dacă căutați cazare pentru o perioadă mai lungă. Cu toate acestea, costurile pot varia în funcție de locație, perioada anului și nivelul de confort și facilități. Este valabil in principal pentru familiile cu mai multi copii, sau o gasca de prieteni care doresc sa faca un city break de distractie.

Confort și spațiu – Proprietățile Airbnb oferă mai mult spațiu decât camerele de hotel, iar multe dintre ele vin cu facilități precum bucătărie dotata cu tot ce trebuie ( de la tacamuri, cafea pana la un prosop de hartie), living sau o terasă relaxanta unde sa savurezi un pahar de vin. În plus, proprietățile Airbnb pot oferi o experiență mai personalizată și autentică decât o cameră de hotel standard.

Servicii și facilități – Hotelurile oferă o gamă largă de servicii și facilități, cum ar fi serviciul de curățenie cu personal calificat si dezinfectanti, room service, sala de sport, piscina, spa etc. În general, proprietățile Airbnb nu oferă aceleași servicii și facilități, dar pot oferi alte beneficii, cum ar fi o bucătărie bine echipată sau o terasă cu o priveliște frumoasă.Siguranță și securitate – Hotelurile oferă un nivel ridicat de siguranță și securitate, inclusiv personal de pază, camere sigure și acces controlat. Cu toate acestea, proprietățile Airbnb pot fi la fel de sigure, iar platforma oferă opțiuni de evaluare a proprietarilor și a oaspeților, precum și asistență în cazul unui incident.

Flexibilitate – Airbnb poate fi mai flexibil decât hotelurile în ceea ce privește programul de check-in și check-out, precum și în ceea ce privește anularea rezervării.

În cele din urmă, decizia depinde de preferințele dvs. personale și de tipul de experiență pe care doriți să o aveți. Dacă doriți să vă simțiți confortabil și să aveți mai mult spațiu și intimitate, Airbnb poate fi o alegere mai bună. Dacă doriți servicii și facilități de lux, hotelurile ar putea fi mai potrivite pentru dvs.

Te-ar putea interesa sa citesti si Top 10 orase din Spania!

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!