Destinatii
0

Vacanta in Sicilia. Recomandari si obiective de vizitat

Sicilia reuneste toate conditiile pentru a petrece o vacanta completa: temperaturi agreabile tot timpul anului, apa limpede si tuqoaz, gastronomie variata si delicioasa, oameni amabili, vestigii arheologice variate (grecesti, romane, bizantine, arabe, spaniole). Toate acestea impreuna cu usurinta cu care se poate ajunge acolo, fac ca insula sa fie o destinatie de vacanta foarte cautata.

Sicilia este cea mai mare insula din Italia si din Marea Mediterana, si a saptea insula europeana, cu o populatie de 5 milioane de locuitori.

In functie de numarul de zile avut la dispozitie, va puteti creiona cea mai buna ruta de vizitat, astfel incat sa nu ratati nimic important.City break in Sicilia. Recomandari si obiective de vizitat

Sicilia in 2 zile

Este comun sa facem un city break in Sicilia, insa nu vom putea descoperi decat orasele in care putem ajunge cu avionul, adica Catania, Palermo sau Trapani, care au insa multe atractii. In Palermo, nu ratati Catedrala, Palazzo Normando, biserica Martorana,

si mergeti prin pietele colorate, cum ar fi Vucciria.In Catania o plimbare prin centru, alaturi de obeliscul de Liotru, simbol al orașului care se afla in piața din fata catedralei, calatoria pe Via Etnea, manastirea benedictina sau amfiteatrul grecesc, sunt punctele esentiale.

Cele mai frumoase 10 plaje din Italia!

 

Sicilia in 3 zile

In plus fata de orasele de destinatie ale zborului nostru, putem alege excursii in orasele din apropiere. De exemplu, din Catania puteți vizita Taormina sau Siracusa (orasul lui Arhimede), iar din Palermo putem merge la Erice, Cefalù, Monreale si Segesta. Este recomandabil sa stati la un capat al insulei si sa nu o traversati pentru ca distantele sunt semnificative si se pierde timp pe drum.

Daca aveti mai multe zile la dispozitie, va puteti aventura in traversarea insulei, daca este sezon de vara puteti sa va bucurati inclusiv de minunatele plaje de pe insula.Booking.com

Te-ar putea interesa si: City break in Venetia, ce trebuie sa vezi neaparat!Aboneaza-te la Newsletter pentru alte oferte speciale si inspiratie sa traiesti Viata ca o Vacanta!

[mc4wp_form id=”2907″]

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!