Top-uri
0

Top cele mai impresionante apusuri din lume

Momentul acela cand soarele isi ia adio de la zi si dispare, lasand intunericul sa se intinda incetul cu incetul, este unul magic. Vorbim despre acel moment cand in jurul soarelui apar toate nuantele pamantului, si miile de culori care se raspandesc pe cer picteaza un tablou nemaipomenit. Noi am adunat aici topul celor mai frumoase si impresionante apusuri din lume.

apus in Alpii Evvetieni, cele mai impresionate apusuri din lume
6. In Alpii Elvetieni, soarele apune in spatele varfurilor de munti inzapezite. Daca vrei sa te bucuri de acesta priveliste trebuie sa fii un catarator destul de bun, insa o urcare este un pret mic de platit ca sa te bucuri de acest peisaj.

apus in Cambodgia, top apusuri din lume
5. In Cambodgia nu poti vedea in liniste cum razele soarelui ating acoperisul templului Phnom Bakheng, deoarece incepand cu ora 4 dupa-amiaza, o multime se strange aici pentru a vedea reflectia soarelui pe lacul Tonle Sap, cara pare ca a luat foc.

apus la Taj Mahal, India, top apusuri din lume
4. Intelegem de ce palatul Taj Mahal din India este considerat una dintre minunile arhitecturale ale lumii in momentul acela al zilei cand razele soarelui imbratiseaza marmura alba, turnuletele si gradinile, imbracandu-le cu o lumina dulce, portocalie.

Loften, Norvegia, apusuri impresionante din lume
3. In Loften, Norvegia, nu vorbim de un apus, ci de Soarele de la Miezul Noptii. De la sfarsitul lunii mai pana la mijlocul lui iulie, soarele este prezent pe cer si noaptea, lasand locul in mijlocul balantei dintre zi si noapte.

apus in Santorini, top apusuri din lume
2. Ritualui apusului de pe insula Santorini din Grecia este greu de descris. Ceva magic se intampla care arata ca si cum toate culorile creatiei se amesteca si se invartesc in soare, iar insula este acoperita intr-un rosu aprins.

apus in Venetia, top apusuri din lume
1. Venetia, Italia, este deja un oras superb, insa la apus este ceva aparte. In timp ce soarele dispare in Mediterana si primele lumini sunt aprinse in oras, ultimele raze de soare se ascund in canale, un peisaj demn de a aparea intr-un top al celor mai impresionante apusuri din lume. In acest moment, orasul pare mai linistit si mai calm ca niciodata.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!