Life
0

Teambuilding la mare, 3 idei de activitati pentru vara aceasta

Se apropie sezonul estival, si companiile care si-au propus sa organizeze pentru angajati un astfel de eveniment, au inceput deja cautarile, atat pentru a gasi cea mai buna locatie, cat si a activitatilor de teambuilding cele mai potrivite.

Majoritatea firmelor se orienteaza catre litoralul romanesc, din varii motive, care tin de usurinta ajungerii, un pret mai mic sau o mai buna interactiune, insa sunt si comapnii care opteaza pentru litoralul bulgaresc (conditii superioare de cazare) sau chiar destinatii exotice, insule sau chiar croaziere (in special cand recompenseaza anumite rezultate, sau pentru top management).

Daca sunteti in cautarea unor activitati interesante si de impact, iata mai jos o lista cu cateva propuneri de activitati teambuilding la mare.

Regata cu veliere. Nimic nu poate fi mai frumos decat o iesire pe mare cu velierele. dureaza intre 4 ore si o zi intreaga, incepe cu o prezentare a barcii, regulilor de siguranta, participantii isi aloca roluri pe nava, iar apoi ies in larg. Dupa ce si-au insusit principalele manevre, urmeaza un concurs rasplatit cu premii si diplome.

Jocuri pe plaja.  De la tras cu franghia, la construit plute si navigat in larg, la jocuri pe nisip, gonflabile sau concursuri piratesti, toate fac deliciul unui program de team building la mare.

Sporturi nautice. Lista e lunga, dar printre cele mai cautate si apreciate amintim: scuba diving, parasailing, schi nautic, caiac, waterboarding, ski jet, snorkeling, plimbare cu banana sau barcile de mare viteza.

Majoritatea furnizorilor de programe teambuilding se adapateaza pe cerintele clientului, deplasandu-se in diverse locatii, si cautand sa integreze activitatile intr-un program cat mai complex si original.

Daca vreti o oferta personalizata de team building: https://www.visionconsulting.ro/teambuilding-la-mare/
Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!