Destinatii
0

Ce sa vizitezi in Los Angeles

„Iubesc Los Angeles. Iubesc Hollywoodul. Sunt locuri frumoase. Toata lumea este din plastic, dar iubesc plasticul. Vreau sa fiu plastic.” Andy Warhol

semnul Hollywood, obiective turistice Los Angeles

Am vazut undeva un articol de calatorie cu lucruri pe care sa le faci neaparat macar o data in viata, iar printre lucrurile enumerate se afla si o poza langa semnul Hollywood din Los Angeles. Dar daca tot mergi pana acolo totusi, ce altceva mai poti face?
Los Angelesul este un oras de care e usor sa te indragostesti, singurul oras adevarat al ingerilor. O metropola infricosatoare la prima vedere, dar care apoi te face sa vrei s-o cuceresti, orasul ofera o experienta unica pentru toti cei care il viziteaza. Sunt multe obiective turistice in Los Angeles, asa ca ai ce vedea cu siguranta.
Desi traficul e dificil, cea mai buna metoda de transport aici ramane masina. Astfel vei putea descoperi orasul dupa bunul plac.

plaja Santa Monica, obiective turistice Los Angeleplaja Venice, obiective turistice LA
Un lucru tipic orasului pe care il poti face este sa mergi la plaja. Poti alege intre celebrele Long Beach, Malibu sau Venice, unde te poti bucura de plaje insorite, mare si relaxare cat cuprinde.

muzeul Getty, ce sa vizitezi in Los Angeles
Pentru cei care iubesc arta si muzeele, Getty si Getty Villa din Santa Monica sunt locuri de vazut. Impreuna cu multe exemple de arhitectura veche si moderna, aici poti gasi numeroase expozitii de opere americane si europene, unele datand din Evul Mediu.

Walk of Fame, Aleea Starurilor, Los Angelesstudiourile Universal, Los Angeles
Nu poti vizita Los Angeles fara sa te avanti in lumea divertismentului, asa ca The Walk of Fame si Studiourile Universal te asteapta. Plimba-te pe Aleea Starurilor pana ajungi la cel mai faimoase studiouri din lume.

Disneyland, LA
Nici copii nu sunt dezamagiti de oras, pentru ca Disneyland este foarte aproape si merita cu siguranta o vizita.

Rodeo Drive, ce sa vizitezi in Los Angeles
Daca vrei sa faci cumparaturi in LA, Rodeo Drive este locul in care sa mergi. In apropiere se afla Beverly Hills, culmea glamourului din Los Angeles, unde locuiesc numeroase celebritati.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!