Top-uri
0

Top destinatii de plaja din Italia. Cazare de la 250 ron/noapte

Italia este faimoasă pentru frumusețea sa naturală și are o mulțime de stațiuni de plajă magnifice.

Daca vreti sa va faceti vacanta de vara intr-o tara cu adevarat spectaculoasa, Italia este alegerea cea mi potrivita. Indiferent ca alegeti sa mergeti cu avionul sau masina personala, vacanta de vara in Italia va fi una pe care nu o veti uita usor.Iată câteva dintre cele mai frumoase destinatii de plajă din Italia:

  1. Amalfi: Situată pe Coasta Amalfitană, Amalfi este o destinație de vacanță de vis. Plajele sale sunt înconjurate de stânci abrupte, iar apele cristaline ale Mării Tirreniene sunt perfecte pentru înot și snorkeling.Booking.com

  1. Positano: Tot pe Coasta Amalfitană se află Positano, un oraș pitoresc cu plaje spectaculoase. Plaja principală, Spiaggia Grande, este o plajă mare cu nisip fin, iar panorama este absolut impresionantă.

  1. Cinque Terre: Cinque Terre este o zonă unică și frumoasă din regiunea Liguria. Aici vei găsi cinci sate pitorești construite pe stânci abrupte deasupra mării. Fiecare sat are propriile sale plaje minunate, înconjurate de peisaje spectaculoase.  1. Sardinia: Insula Sardinia, situată în Marea Mediterană, este renumită pentru plajele sale uimitoare. Costa Smeralda este una dintre cele mai celebre zone de pe insulă, cu plaje cu nisip fin și apă de un albastru turcoaz.
  1. Sicilia: Insula Sicilia oferă o varietate de plaje și stațiuni de coastă. Taormina este una dintre cele mai populare destinații, cu plaje frumoase și cu vedere la Muntele Etna.
  1. Calabria: Situată în partea de sud a Italiei, Calabria are unele dintre cele mai puțin aglomerate și mai frumoase plaje. Tropea, cu plaja sa magnifică și apa cristalină, este unul dintre punctele de atracție.  1. Puglia: Regiunea Puglia, cunoscută și sub numele de „tocul călcâiului” al Italiei, are o coastă impresionantă și numeroase stațiuni de plajă. Polignano a Mare este faimos pentru plaja sa înconjurată de stânci și pentru peștera Grotta Palazzese.

Acestea sunt doar câteva dintre stațiunile de plajă frumoase din Italia. Fiecare regiune a țării are propriile sale comori ascunse și plaje uimitoare, deci este întotdeauna o idee bună să explorezi mai mult și să descoperi locuri noi.

Descopera ci Cele mai frumoase Plaje din Croatia!Booking.com

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!