Idei de vacanta
0

Cele mai bune locuri de vizitat din Austria

Ascunsă între Alpii înalți, Austria este o țară încântătoare, cu peisaje de vis, pajiști perfecte, arhitectură baroc uluitoare și muzică care curge prin vene. De la sate frumoase la orașe magnifice, de la cele mai bune opere la cele mai fastuoase deserturi Austria are ingredientele perfecte pentru a vă îmbăta simțurile. Lăsați-ne să vă ghidăm prin peisajele pitorești și orașele uimitoare pentru a afla cele mai bune locuri de vizitat în Austria.  Asigurați-vă că veți avea un concediu minunat savurând cultura și explorând peisajele alpine. Asigurați-vă că includeți toate aceste locuri în itinerariul dvs. și răsfățați-vă cu experiențele pe care le oferă pentru o vacanță de care vă veți aminti pentru totdeauna. Puneti-va in bagaje echipamentul de drumetie, luati-va si niste carti de citit ( poate fi un roman de Jules Verne sau Ion Luca Caragiale) si relaxati-va pe iarba verde si inmiresmata.Viena

Orașul palatelor și muzeelor ​​mărețe, casa Operei și a lui Beethoven, Viena este un oraș plin de cultură și grandoare. O plimbare pe frumosul bulevard Ringstrasse mărginit de clădiri regale precum Palatul Imperial Hofburg și multe parcuri frumoase, este o modalitate excelentă de a lăsa magia Vienei să cada asupra ta. Viena este unul dintre cele mai bune orașe din Austria. De asemenea, puteți savura o cafea delicioasă la cafenelele din Viena pentru o seară relaxată. Opulentele Palate Schonbrunn și Belvedere și Catedrala Sf. Ștefan sunt minuni arhitecturale și o vizită obligatorie pentru pasionații de artă și istorie. Nu uitați să savurați celebra cafea vieneză la una dintre numeroasele cafenele confortabile și să priviți cu uimire la celebra Operă din Viena, înainte de a vă lua rămas bun de la unul dintre cele mai bune locuri de vizitat din Austria.

Lucruri de făcut: participați la un concert Mozart, gustați cel mai bun vin, plimbați-vă cu autobuzul Hop On Hop Off, răsfățați-vă cu o experiență culinară.

Durata ideala: 3 nopti/4 zile

Ideal pentru: Istorie, Arhitectură, Cultură

Locuri de vizitat în Viena: Palatul Imperial Hofburg, Catedrala Sf. Ștefan, Palatul Schönbrunn

Cel mai bun moment pentru a vizita: aprilie-mai, septembrie-octombrie

Salzburg

Unul dintre locurile care trebuie văzute în Austria este Salzburg, un oraș fermecător înconjurat de pajiști înverzite, clădiri istorice maiestuoase și Mozart. Locul de naștere al geniului compozitor și locul în care a fost filmat iconicul film Sunetul Muzicii, Salzburg se află în fruntea listei locurilor de top de vizitat în Austria. Orașul vechi Aldsten, cu clădirile sale baroc uluitoare, este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, în timp ce impunătoarea cetate Hohensalzburg se mândrește că este ultimul castel păstrat din Europa. Marea extravaganță a culturii, muzicii și artei, Salzburger Festspiele în timpul verii este o experiență de reținut.

Lucruri de făcut: Scufundați-vă în farmecul lumii vechi al orașului vechi, faceți o excursie în istorie la Muzeul Salzburg, faceți o plimbare în grădinile Mirabell, vizitați celebra reședință a lui Mozart

Durata ideala: 1 noapte/2 zile

Ideal pentru: Arhitectură, Natură, Fotografie, Muzică

Locuri de vizitat: Palatul Hellbrunn, Abația Nonnberg, Catedrala Salzburg, Castelele Salzburg

Cel mai bun moment pentru a vizita: septembrie-octombrieSalzkammergut

Această zonă pitorească de stațiuni de lângă Salzburg oferă experiența austriacă prin excelență, cu lacuri albastre strălucitoare (în total 76 de lacuri!), lanțuri alpine uimitoare, sate fermecătoare și orașe balneare de lux. Situat lângă Lacul Hallstatt și inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO este satul de basm Hallstatt, care se întâmplă să fie printre cele mai frumoase locuri de vizitat din Austria. Fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din Austria, casele uimitoare în culori pastelate din Halstatt, lacul sărat subteran Salzwelten și peștera de gheață de pe Muntele Dachstein vă vor tăia respirația. Orașul balnear Bad Ischl și romanticul St Wolfgang sunt alte atracții turistice.

Ideal pentru: natură, cultură, spa, aventură

Locuri de vizitat: Palatul Mirabell, Cetatea Hohenzsalzburg

Cel mai bun moment pentru a vizita: septembrie-octombrie

Tirol – Raiul în Alpi

Tirolul este un stat minunat situat în vestul Austriei. Odihnindu-se în Alpi, acest loc este o destinație populară de stațiuni de schi. Există, de asemenea, multe situri istorice, inclusiv Castelul Ambras, Castelul Ehrenberg și Cetatea Kufstein. În afară de aceasta, Tirolul este centrul multor festivaluri de iarnă faimoase din Europa la care trebuie să participați. Pune-l în lista ta cu cele mai bune locuri de vizitat din Austria. Popularul oraș Innsbruck este capitala Tirolului. Acest oras are biserici gotice antice și clădiri și palate tradiționale în stil baroc. Tirolul este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat din Austria pentru oricine așteaptă cu nerăbdare să exploreze un loc cu frumusețe naturală și relevanță istorică.

Ideal pentru: Locuri istorice, vizitarea obiectivelor turistice

Locuri de vizitat: Zugspitze, Hofburg, Bergiselschanze, Arcul de Triumf, ZONA 47, Zillertal Arena, Alpenzoo, Goldenes Dachl

Cel mai bun moment pentru a vizita: aprilie-mai, septembrie-octombrieHallstatt

Munții emblematici și un sat mic de lângă Lacul Hallstatt. Aceasta este una dintre cele mai frumoase atracții turistice din Austria, precum și unul dintre cele mai pitorești locuri de vizitat din toată Europa. Este în esență un oraș mic, dar pitoresc, care se află lângă lacul Hallstatt, cu vedere la apele albastre senine și limpezi. Când ești aici, frumusețea peisajului nu este singurul lucru pe care îl vei obține. De asemenea, vă puteți răsfăța cu câteva lucruri aventuroase de făcut în Hallstatt, cum ar fi alpinism, drumeții, plimbări cu barca și să vedeți atracțiile fermecătoare din jurul orașului, cum ar fi Beinhaus (casa din oase), precum și peșterile de gheață și peșterile de sare.

Lucruri de făcut: uimește-te de arhitectura barocă de la biserica Kalvarienberg, bucură-te de frumusețea curată a lacului Hallstatt, explorează peștera de gheață din Hallstatt, vizitează cea mai veche mină de sare din lume din Hallstatt

Ideal pentru: Istorie, arhitectură, căutători de aventură

Locuri de vizitat: Hoher Dachstein, Salzkammergut, Salina Hallstatt, Treppe ins Nichts

Cel mai bun moment pentru a vizita: martie-mai, octombrie-noiembrie

Drumul alpin înalt Grossglockner

Dacă vă plac călătoriile rutiere, atunci puneți Grossglockner High Alpine Road pe lista dvs. de lucruri. Este unul dintre locurile obligatorii din Austria pentru iubitorii de natură și aventură. Drumul în ac de păr trece prin pajiști alpine luxuriante, câmpuri de zăpadă și stânci descurajante. Drumul este literalmente poarta ta de evadare în natură. Veți găsi o serie de puncte de observație de-a lungul drumului pentru a admira frumusețea brută și uluitoare a Austriei.

Ideal pentru: drumuri, iubitori de natură

Locuri de vizitat: Parcul Național Grossglockner

Cel mai bun moment pentru a vizita: închis între noiembrie-mai

Te-ar putea interesa sa citesti si despre Vacanta cu copii in Austria!

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!