Life
0

Cand este prea devreme pentru o vacanta in cuplu?

cuplu in vacantaSa mergi intr-o vacanta cu partenerul pare o idee romantica, dar inainte sa te grabesti sa planifici o calatorie in cuplu trebuie sa te gandesti foarte bine. Daca nu ati fost niciodata in vacanta impreuna, sunt cateva lucruri importante de care ar trebui sa tii cont inainte sa faci rezervari. Noi avem o lista cu cateva lucruri la care sa reflectezi daca planuiesti sa mergi pentru prima oara in vacanta cu iubitul.

Gandeste-te daca esti pregatit pentru o vacanta in cuplu:

Experientele anterioare. Gandeste-te la lucrurile pe care le-ati facut impreuna pana acum, cum ar fi o excursie la plaja sau un picnic in parc. Cum ati planificat si ati negociat detaliile? Daca poti, gandeste-te la cum experienta ar fi putut fi imbunatatita, si incearca sa-ti faci o imagine de ansamblu despre cum ar fi o vacanta impreuna. Exercitiul acesta va poate ajuta pe amandoi sa va dati seama care sunt activitatile si experientele care v-au placut si pe care ar fi bine sa le evitati in viitor.

Comunicarea este cheia. Chiar daca va ciondaniti mereu din cauze minore, asta e normal in orice relatie. Cum va descurcati in fata conflictelor majore va spune cu adevarat daca o vacanta impreuna va fi un succes sau un esec total. Invatati sa comunicati clar si deschis, mai ales cand nu sunteti de acord, pentru ca asta poate fi o problema grava. Stresul calatoriei si al unei destinatii noi va sublinia dificultatile in comunicare si va cauza conflicte inutile. O calatorie impreuna este un indicator al increderii, si ar trebui sa fii atent sa nu deteriorati aceasta incredere prin certuri ostile si non-constructive.

Fa-ti cunoscute asteptarile inainte de plecare. Acest lucru va permite sa rezolvati micile probleme atunci cand acestea apar. De exemplu, o persoana poate vrea sa petreaca seara la un restaurant, in timp ce cealalta vrea sa exploreze cluburile. Cu ceva pregatiri si negociere, poti crea un itinerariu care va ca permite amandurura sa traiti experientele dorite si sa le impartasiti cu partenerul.

Bugetul. Un buget clar de vacanta este vital. Discutati despre cat vreti sa cheltuiti fiecare, deoarece nu este drum mai sigur catre un dezastru in relatie decat neintelegerile legate de buget.

Daca vreti sa mergeti in prima voastra vacanta impreuna, sa ai in minte toate aceste aspecte este foarte important, deoarece ele va pot salva relatia. O calatorie romantica este o experienta frumoasa pe care o veti impartasi, dar este nevoie de ceva munca si o planificare buna. Comunicarea eficienta este cheia succesului in vacanta, ca voi sa va bucurati cu adevarat de timpul petrecut impreuna.

Daca crezi ca sunteti pregatiti, pe booking.com gasiti cele mai bune oferte de cazare!

Booking.com

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!