Life
0

7 jocuri de mobil perfecte pentru așteptarea zborului

De multe ori ajungem la aeroport devreme și acolo trebuie să așteptăm câteva ore până când decolăm. Și nu-i așa că timpul pare că trece, foarte, foarte greu? Din fericire, în era tehnologiei, smartphone-urile ne vin în ajutor cu o varietate de jocuri care pot transforma orele de așteptare în momente de distracție.

Fie că preferi puzzle-uri, jocuri de strategie sau jocuri de cărți, există câte ceva pentru toată lumea. Iată 7 jocuri de mobil care te vor ajuta să-ți umpli timpul într-o manieră plăcută:

Threes!

Ai auzit de jocul 2048? Ei bine, Threes! este predecesorul său, oferind o abordare inovatoare a puzzle-urilor cu numere. În loc să combini două celule identice pentru a forma un nou număr, în Threes! combini 1 și 2 pentru a forma un 3, apoi două treiuri pentru a forma un 6 și așa mai departe. Cu o grafică plăcută și un gameplay provocator, jocul oferă ore de distracție și relaxare, fiind perfect pentru a trece timpul într-o manieră antrenantă și distractivă.

Helix Jump

Helix Jump, un joc care a cucerit topurile din magazinul de aplicații în timp record, este foarte captivant, chiar dacă are un gameplay super simplu. Scopul tău este să ghidezi o minge printr-o serie de platforme rotative, încercând să ajungi cât mai jos posibil. Cu fiecare nivel trecut, jocul devine din ce în ce mai complex, iar viteza de joc crește. Grafica colorată și mecanica fluidă îl fac să fie un joc ideal pentru a te ține ocupat atunci când călătorești și ai timpi morți.

Solitaire

Solitaire, un clasic nemuritor, nu-și pierde niciodată farmecul. Cu reguli simple, dar care îți permite să aplici o grămadă de strategii, Solitaire poate fi un companion ideal în momentele de așteptare. Versiunile pentru mobil sunt optimizate pentru ecranele tactile și aduc adesea îmbunătățiri grafice și provocări suplimentare. De la aranjarea cărților în ordine descrescătoare, până la descoperirea combinațiilor ideale, acest joc îți va testa abilitățile de logică și anticipare.

Candy Crush Saga

Acest joc celebru a devenit un fenomen mondial pentru un motiv. Având mii de niveluri de combinații de simboluri și o mecanică cât se poate de intuitivă, Candy Crush Saga te va ține lipit de ecran ore în șir. Mecanica este simplă: combină trei sau mai multe bomboane identice pentru a le elimina de pe tablă. Cu fiecare nivel trecut, obstacolele cresc și provocările devin din ce în ce mai complexe. Efectele vizuale spectaculoase și recompensele constante contribuie la realizarea unei experiențe relaxante pentru utilizator.

Clash of Clans

Dacă îți plac jocurile de strategie, atunci Clash of Clans este alegerea potrivită. Va trebui să-ți construiești propriul sat, să-ți formezi o armată puternică și apoi să te lupți cu utilizatorii din întreaga lume. Fiecare decizie contează și fiecare luptă te poate aduce mai aproape de îndeplinirea obiectivelor săptămânale. Gestionarea resurselor, planificarea atacurilor și apărarea satului sunt esențiale pentru a avansa și pentru a deveni un lider respectat în comunitatea din care faci parte.

Poker

Texas Hold’em, cea mai apreciată variantă a jocului din ultimele două decenii, se poate juca în condiții excelente pe mobil. Cu o interfață intuitivă și opțiuni multiple de joc, te poți măsura cu adversari din toată lumea, testându-ți abilitățile și strategiile, atât la mese de tip „cash”, cât și în cadrul numeroaselor turnee organizate în fiecare zi. Pentru a avea o experiență cât mai bună este indicat să înveți să-ți citești adversarul, să plasezi mizele în mod strategic și să-ți protejezi stack-ul de jetoane. Deși, la bază, este un joc de cărți, pokerul este, de fapt, un joc despre probabilități și psihologie.

Angry Birds 2

În Angry Birds 2, mecanica jocului rămâne aproape neschimbată: utilizatorul trebuie să lanseze păsările cu ajutorul unei praștii, pentru a distruge construcțiile porcilor și pentru a salva ouăle furate. Cu fiecare nivel, complexitatea construcțiilor crește, iar păsările dispun de abilități speciale care pot fi folosite pentru a obține un punctaj cât mai mare. Grafica îmbunătățită, efectele sonore captivante și nivelurile variate transformă Angry Birds 2 într-un must-have pentru oricine caută distracție rapidă și captivantă.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!