Idei de vacanta
0

Viziteaza padurea de bambus din Sanago, Japonia!

padure de bambus in JaponiaPleci in vacanta si vrei sa vizitezi un loc inedit, care va parea ireal celor de acasa atunci cand vor vedea fotografiile? Japonia este o tara frumoasa, cu o cultura unica ce merita descoperita la ea acasa. Daca ajungi aici, asigura-te ca iti acorzi timp sa vizitezi padurea de bambus din Sanago.

padure de bambus in JaponiaPadurea de bambus Sagano din regiunea muntoasa Tokyo din Japonia ofera o priveliste minunata. Este unica in lume si merita vizitata, pentru pacea pe care poti sa o gasesti pe potecile lungi inconjurate de bambus inalt ce se intinde spre cer.

padure de bambus in JaponiaSunetul care se aude atunci cand vantul sufla face padurea sa para una magica. Sunetul se afla pe lista O suta de sunete ale Japoniei, o selectie de sunete ale naturii menite sa incurajeze localnicii, dar si turistii, sa se bucure de sunetul naturii.padure de bambus in JaponiaNoi va recomandam cu caldura aceasta destinatie daca vreti sa traiti aventuri unice. Daca mergeti, nu uitati sa ne trimiteti fotografii!

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!