Idei de vacanta
0

Viziteaza orasele de piatra din Republica Ceha!

O atractie turistica mai putin cunoscuta din Republica Ceha sunt orasele de piatra. Daca vrei o vacanta inedita, in care sa te plimbi, sa faci drumetii si sa te bucuri de natura, orasele de piatra sunt ideale pentru tine.

Daca ai de cand sa vizitezi Praga, iti poti face timp sa faci e excursie de 1 zi si aici.

Oras piatra, Republica Ceha
Pietrele Adrspassko-teplické atrag turisti inca din secolul al XVIII-lea si formeaza cel mai mare oras din piatra din Europa Centrala.

orasele de piatra, Republica CehaLocul impresioneaza nu doar prin pietrele asezate frumos, ci si prin alte locuri frumoase precum Marile Cascade, cu o inaltime de 16 metri sau lacul unde te poti plimba cu barca printre pietre. O experienta interesanta este sa observi labirintul de pietre dintr-un avion.

Marile Cascade, orasele de piatra din Republica Ceha
Locul, considerat un adevarat manual pentru geologi, a fost declarat primul geoparc Unesco ceh. Daca te gasesti prin zona, viziteaza si castelul Trosky, acum in ruine, unde se gasesc inscriptii misterioase si enigmatice pe coridoare.

Castelul Trosky, orasele de piatra din Republica Ceha

Alte atractii ale locului sunt stancile Prachovské skály, pesterile mari de dolomit si lacurile subterane cu ape albastru-inchis.

orasele de piatra din Republica CehaAdrspassko-teplické, oras de piatra din Republica Ceha

Pentru cele mai bune oferte de cazare foloseste motorul de cautare de mai jos.Booking.comTi-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!