Idei de vacanta
0

Vacanta cu autorulota, o calatorie de neuitat in familie

Modul în care călătorim și ne bucurăm de vacanță s-a schimbat în ultima vreme, ceea ce a dat naștere căutării și explorării de noi modalități de a descoperi natura și de a ne apropia de locurile pe care ne interesează să le vizităm în familie.

Vestea bună este că există multe modalități de a petrece vacanta în aer liber și autonom, avand posibilitatea de a ne creiona singuri traseul si a alege unde sa inoptam. Programarea unei vacante in familie inchiriind o caravana este o alternativa excelenta de a calatori in liniste si de a te bucura de o experienta unica alaturi de cei dragi.

O aventură pentru întreaga familie

Călătoria într-o autocaravană sau camper oferă multă libertate și autonomie. Călătorii nu mai depind exclusiv de orarul hotelurilor și restaurantelor, ceea ce este destul de util pentru adaptarea programelor celor mai mici.

Independenta si autonomia sunt unul dintre principalele avantaje ale calatoriei cu autocaravana; designul lor este conceput pentru a fi vehicule autonome. Într-un singur loc vei avea tot ce ai nevoie: cazare, transport și bucătărie. Trebuie doar să vă ocupați de completarea frigiderului, a rezervorului de combustibil și a apei la fiecare câteva zile. În plus, acest tip de vehicul oferă libertatea de a schimba traseul sau destinația în orice moment, putând improviza și decide să se stea mai multe zile într-un loc și mai puține în altul, dacă se dorește.
Puteti alege sa va cumparati o autorulota sau sa inchiriati, exista variante standard sau premium dealer autorizat Mercedes), cu toate dotarile de care aveti nevoie.

Această combinație de flexibilitate și independență sunt elemente cheie pentru a explica adevăratul boom care există în sectorul închirieri de autocaravane, care continuă să crească datorită cererii tot mai mari din partea călătorilor care caută din ce în ce mai mult să descopere destinații departe de turismul de masă.

Aventura de a călători cu copii într-o autocaravana

Când planificați vacanțele în familie, obiectivul principal este ca toată lumea să se bucure din plin de ele, petrecând timp de calitate împreună și construind amintiri grozave.

Cand calatoresti intr-o caravana de familie, aventura incepe din primul moment. A urca pentru prima dată in masina și a-i descoperi colțurile este foarte interesant pentru copii. Fiind o situație inovatoare și neobișnuită, călătoria în sine în acest vehicul special devine o experiență memorabilă, care va garanta un loc cu totul special în amintirile participanților.

Micuților le place să călătorească cu autorulota, iar întreaga experiență devine o mare aventură. Paturile supraetajate sau paturile basculante pot deveni o adevarata ascunzatoare secreta in care sa-ti lasi imaginatia sa zboare.

Designul autocaravanei este alcătuit din spatii mici polivalente în care fiecare membru al familiei poate colabora pentru diferitele sarcini: ajutând la aranjarea mesei, la gătit sau la curatat interiorul și exteriorul. Toate aceste activități îi vor face pe copii să se simtă utili și să participe la această nouă aventură, care să întărească relațiile de familie și să petreacă timp de calitate.

Printre numeroasele beneficii și avantaje ale călătoriei în familie într-o autocaravană, avem următoarele:

• Oportunitatea de a fi in contact cu natura campand langa paduri, rauri si plaje.
• Aventura de neuitat de a dormi sub stele, bucurându-te de cerul și de liniștea nopții.
• Treziți-vă cu cântecul păsărilor sau cu sunetul valurilor.
• Mănâncă și ia masa în aer liber, fără a fi nevoie să cărați lada frigorifica pentru picnic.
• Posibilitatea de a călători cu întreaga familie, inclusiv cu animale de companie

Daca totusi nu doriti sa va cumparati o autorulota, preferand sa va cumparati un autovehicul de calitate, vedeti si oferta Autoklass Sibiu.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!