Life
0

Un proiect de design interior pentru case moderne

Locuinta ta este o opera de arta in devenire care are nevoie de un specialist in designul interior al caselor pentru a straluci la adevarata ei valoare. Un proiect de amenajari interioare presupune un proces complex care nu transforma doar modul in care locuinta ta arata, ci si modul in care tu te simti in fiecare zi.

Stilul modern este din ce in ce mai cautat in ziua de astazi, datorita nevoii oamenilor de a dispune de spatii practice si, in acelasi timp, fermecatoare. Un specialist in design interior cu viziune gaseste caracteristicile acestui stil care se potrivesc cel mai bine pentru locuinta ta si creeaza spatii unice. Un proiect realizat de un expert in design interior case spune intotdeuna o poveste care te transpune in propria lume. Lasa in seama profesionistului povestea casei tale si vei descoperi adevaratul potential al acesteia.

Design interior case moderne: cum iti dai seama daca stilul modern este potrivit pentru tine?

Atunci cand vine momentul sa-ti alegi stilul dorit pentru locuinta ta, este timpul sa te gandesti la personalitatea si stilul tau de viata. In ceea ce priveste stilul modern, acesta este indragit de catre persoanele care prefera ordinea si disciplina. In plus, aceasta este o alegere excelenta daca iti doresti un design simplu dar rafinat, care iese in evidenta prin detalii subtile.

Este important sa stii ca si o astfel de abordare poate crea o experienta vizuala de exceptie, atunci cand lucrezi cu un specialist cu viziune. Designul nu este despre folosirea celor mai extravagante elemente, ci despre cum pot fi puse in valoare pana si cele mai simple obiecte si decoratiuni, care impreuna formeaza un echilibru unitar.

Servicii de design interior case care ofera un spectacol vizual

Cele mai frumoase spectacole la care ai luat parte in viata ta sunt cele care se remarca prin atentia la detalii. In ceea ce priveste designul interior modern, aceste detalii reprezinta folosirea tehnicilor si conceptelor avansate care fac ca intreaga locuinta sa transmita sentimente si trairi profunde. Fie ca este vorba despre combinarea elementelor contrastante sau tehnica simetriei, exista cu siguranta ceva care iti va pune locuinta in valoare.

Un alt factor important in crearea unui spatiu cu poveste il reprezinta alegerea materialelor si a obiectelor de mobilier premium, care denota bun gust și rafinament. Acestea adauga si mai multa valoare locuintei tale prin transmiterea unui aer nobil, care pastreaza farmecul locuintei tale pentru timp indelungat. O echipa de renume lucreaza exclusiv cu astfel de produse, intrucat isi doresc ca beneficiarul sa traiasca la cele mai inalte standarde.

Elemente de design interior specifice stilului modern: Ce ar trebui sa stii?

Desi stilul modern nu face parte din abordarile extravagante, acesta nu se lasa mai prejos. El se remarca prin figuri geometrice diverse, care sunt reprezentate fie de masutele de cafea, rafturi sau texturi interesante. Acestea sunt complimentate de linii drepte care au rolul de a indruma privirea spre punctul focal al camerei.

Predomina culorile pastelate care au rolul de a crea impresia unei camere spatioase si aerisite. Acest efect este sustinut de catre lumina naturala, care se reflecta cu usurinta in suprafetele lucioase si, de asemenea, datorita geamurilor voluminoase si chiar a oglinzilor decorative. Lumina este cea care adauga dimensiune si creeaza un spatiu primitor.

Un design interior modern inseamna eleganta, functionalitate si confort

Iti doresti ca in propria locuinta sa te simti precum intr-un hotel amenajat in stil modern de cinci stele? Un specialist nu are grija doar de partea estetica, ci isi dorete ca fiecare alegere sa fie in stransa legatura cu nevoile si dorintele tale. Ei creeaza spatii practice de care te vei bucura atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al practicabilitatii.

Astfel de exemple sunt corpurile suspendate, care nu incarca planul orizontal si, de aceea, iti dau voie sa ai parte de o camera aerisita. Acestea pot servi drept obiecte de decor, in timp ce sunt folosite si pentru depozitarea lucrurilor. Intotdeauna alegerea elementelor cu dublu rol duce la crearea interioarelor practice, care nu obosesc privirea.

Designul interior este pentru oameni care aleg sa traiasca in fiecare zi din plin. Alege sa faci alegeri marete pentru locuinta ta si vei trai exact asa cum iti place. Lasa in seama unui designer interior transformarea casei tale si vei avea parte de surprize marete.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!