Top-uri
0

Top locuri de vizitat in luna martie

Vrei sa pleci in vacanta in luna martie? Noi iti spunem care sunt locurile care prind viata si culoare in aceasta luna si pe care ar trebui sa le vezi si tu neaparat.

Keukenhof, Amsterdam, top locuri de vizitat in martieAmsterdam, Olanda
Odata cu venirea primaverii, Amsterdamul devine un veritabil oras al florilor. Asigura-te ca vizitezi Keukenhof, cea mai mare gradina de flori din lume, care se deschide pe 20 martie. Tot in martie incepe sezonul festivalurilor si se deschid cele mai mari piete din oras.

Chichén Itzá, locuri de vizitat in martieChichén Itzá, Peninsula Yucatan
Desi este un loc destul de popular in randul turistilor, Chichen Itza ramane o splendoare a arhitecturii. Vizteaza-o pe 20-21 martie, in timpul echinoctiului de primavara, cand soarele creeaza iluzia unui sarpe care urca pe scarile Piramidei Kukulcan.

festival de Sfantul Patrick in Dublin, Irlanda, de vizitat in martieDublin, Irlanda
Daca vrei sa vizitezi Irlanda, asigura-te ca esti acolo pe 17 martie, cand se sarbatoreste Ziua Sfantului Patrick. Vei descoperi o petrecere imensa pe strazile orasului, cu muzica live, piete de mancare, parade si targuri si foarte mult verde.

Budapesta, de vizitat in martieBudapesta, Ungaria
Cel mai prestigios festival cultural din Budapesta are loc in ultimile doua saptamani din martie. In acest timp, au loc peste 50 de performante artistice, incluzand spectacole de opera, de balet, de dans, de teatru, concerte si expozitii.

festivalul Holi, India, locuri de vizitat martieIndia
In martie are loc in nordul Indiei festivalul Holi, iar oricine viziteaza tara in acest timp risca sa fie acoperit din cap pana in picioare in pudra colorata de catre localnici. Cele mai bune locuri sa te bucuri de festival sunt Delhi, Jaipur sau Mathura.Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!