Top-uri
0

Top 5 plaje din Bulgaria

Renumita pentru cazarea ieftina si plajele sale de nisip auriu, Bulgaria este una dintre destinatiile favorite ale turistilor din toata Europa. Indiferent ca sunteti in vacanta cu copii, sau cautati aventura si distractie, in Bulgaria veti gasi plaje lungi dispuse pe costa Marii Negre, aflate atat in statiuni cu conditii excelente de cazare, dar si salbatice langa mici sate pescaresti sau camping-uri.

Top 5 cele mai frumoase plaje din Bulgaria

1.      Cacao Beach, Sunny Beach. Plaja din aceasta statiune are 8 km lungime si 50 latime. Exista multe oportunitati pentru activitati sportive, inclusiv windsurfing, schi pe apa, parasailing, iahturi, veliere. Cacao Beach este renumita si pentru petrecerile cu DJ faimosi.2.      Nisipurile de Aur. Aceasta statiune este renumita pentru nisipul auriu, care acopera cei 4 km de plaja. Se afla la doar 14 km de Varna. Ofera diverse oportunitati de distractie, si este ideala pentru vacanta cu copii.
Booking.com

3.      Albena. Plaja de cea mai inalta categorie – blue flag – ideala pentru vacantele de familie. Plaja are o latime de pana la 500 m, cu nisip fin, si multiple facilitati pentru sporturile nautice.

4.      Dyuni Beach. Satul de vacanta Dyuni se afla la 40 km de Burgas. Plaja are o lungime de 4.5 km, si o latime de pana la 100 m, cu nisip fin auriu si dune. In apa se intra lin, deci este ideala si pentru copii mici.

 

5.      Primorsko Beach. Cei 10 km de plaja din Primorsko,fac ca aceasta sa fie una dintre cele mai lungi din Bulgaria. Nisipul este fin si auriu, iar marea are un fund nisipos, locul fiind preferat de tineri si studenti.

Te-ar mai putea interesa si Kusadasi – mica bucata de rai!Aboneaza-te la Newsletter pentru alte oferte speciale si inspiratie sa traiesti Viata ca o Vacanta!

[mc4wp_form id=”2907″]

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!