Top-uri
0

Top 3 motive pentru a-ti trimite copilul intr-o tabara de engleza la vara

Daca te gandeai de ceva vreme sa iti trimiti copilul la vara intr-o tabara, este bine sa stii din timp optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru a face cea mai buna alegere. Este 2018, iar netul este plin cu oferte care de care mai tentate, pentru ca pustii sa aiba parte de o vacanta de neuitat. Insa daca vrei sa imbini utilul cu placutul, afla ca taberele de engleza au o multime de lucruri interesante de oferit, despre care vom discuta astazi, in acest articol. Profesori englezi, educatie alternativa si o multime de activitati practice, de la jocuri Lego la karting sau inot, ce ii pot forma micutului tau baza pentru un set de valori puternice. Iata de ce o tabara de engleza pentru pustiul tau este o idee formidabila:

Se vorbeste doar in engleza

Cel mai rapid si eficient mod de a invata engleza este de a discuta in permanenta cu interlocutori vorbitori de aceeasi limba. In taberele internationale de engleza, acest lucru este absolut firesc, de la orele diminetii si pana cand se da stingerea. Orele se tin in engleza, profesorii cooptati pentru zilele de tabara fiind adesea persoane din Regatul Unit. Asadar, iata ce sansa uriasa pentru copilul tau. Dupa 2 sau 3 saptamani in care cel mic va vorbi doar in engleza, diferentele de vorbire vor fi extrem de usor de sesizat.

Activitati diferite

De obicei, taberele de engleza sunt organizate de asociatii si ONG-uri cu legaturi foarte stranse cu mediul educational din Vest. Sa iti trimiti copilul intr-o tabara internationala de engleza reprezinta o sansa importanta de a-i arata celui mic si o alta varianta de informare si educare. Diametral opuse cu scolile romanesti, taberele internationale de engleza permit activitati mult mai distractive si mult mai practice: balet, sculptura, seara Lego ( Lego Duplo, Lego Disney, Lego Ninjago etc ), actorie, improvizatie, gradinarit, iar lista poate continua. Este foarte important ca cei mici sa fie constienti de educatia alternativa de care pot avea parte acum si in viitor.

Prieteni din alte tari

In cazul in care alegi sa iti trimiti copilul la vara intr-o tabara internationala de engleza, sunt mari sanse ca lista lui de prieteni sa creasca substantial. Este vara, cei mici sunt in vacanta, distractia in toi, iar prieteniile se leaga cat ai zice “Hello!”, intr-o tabara de engleza. Mai mult decat atat, in aceste tabere vin si o multime de copii din alte tari, trimisi de parinti in acest schimb de experienta extraordinar. Micutul ta va intra in contact cu pusti din alte colturi ale lumii, cu modul lor de a fi si de a se exprima, cu obiceiurile si traditiile lor. Aceste prietenii pot dura o viata, legand destine din colturi diferite ale lumii prin Skype, Facebook, WhastApp etc

Iata 3 motive numai bune pentru a-ti trimite copilul la vara intr-o tabara de engleza. Distractia e in toi, dupa ce scoala se termina, asa ca o astfel de excursie se potriveste de minune cu aerul cald al vacantei. Prieteni din alte tari, distractie cat cuprinde, jocuri Lego, profesori din Regatul Unit – iata ce panorama excelenta pentru petrecerea timpului liber, atat pentru pusti, cat si pentru tine.


Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!