Top-uri
0

Top 10 cele mai spectaculoase piscine din lume. Merita sa inoti aici!

Statiunile de lux inteleg necesitatea unei piscine superbe, care sa atraga turistii pentru un sejur special, de accea investesc bani si creativitate pentru a se afla in topul celor mai spectaculoase piscine din lume.

Am facut pentru voi un top al celor mai inedite si frumoase piscine din intreaga lume, care atrag ca un magnet milioane de vizitatori anual.

Piscina din Four Seasons Safari Lodge, Tanzania. Una dintre cele mai fantastice atractii ale complexulului situat in Parcul National Serengeti este piscina infinity care este asezata langa o balta de unde se adapa animalele salbatice ale Africii. Oaspetii hotelului se pot relaxa in piscina in timp ce admira elefanti si zebre.

Gellert Baths este un spa alimentat cu apa termala si izvoare medicinale in Budapesta. Spa-ul fondat acum 100 de ani se afla in Hotelul Gellert si este decorat intr-o maniera Art Nouveau. Cele 10 piscine de dimensiuni si temperaturi diferite sunt considerate cel mai fotografiat loc din Ungaria.
Booking.com

Piscina Hotelului Joule din Dallas, Texas este o piscina infinity unica. Aflata la etajul 10 al hotelului, 2,5 metri sunt construiti dincolo de marginea cladirii, iar un perete este din plexiglas, ceea ce da inotatorilor senzatia ca vor cadea in gol.

Piscina Marina Bay Sands este o superba piscina infinity situata la etajul 57 al hotelului de lux Marina Bay Sands din Singapore. Piscina este considerata a fi cea mai mare la aceasta inaltime din lume.
Piscina Hotelului Perivolas din Santorini, Grecia ofera vizitatorilor o priveliste superba a Marii Egee. Cladirile inconjuratoare se imbina cu natura, fiind decorate in stilul alb pentru care insula Santorini este faimoasa. Daca stai pe marginea piscinii, este greu sa it dai seama unde se termina piscina si unde incep marea si cerul.

San Alfonso del Mar este piscina din complexul turistic omonim. Piscina a fost recunoscuta ca fiind cea mai mare piscina din lume, cu o lungime de peste 900 de metri. Piscina este asezata pe plaja, in fata hotelului, este cu 9 grade mai calda decat marea pe timpul verii si este atat de mare, incat aici poti face scufundari, navigat sau kayaking.
The Tank (Acvariul) este una dintre cele mai deosebite piscine din lume. Piscina se afla in Hotelul The Golden Nugget din Las Vegas si are un topogan de-a lungul a 3 etaje care transporta in siguranta vizitatorii printr-un acvariu urias cu rechini si alte animale marine. La parter, piscina hotelului inconjoara acvariul gigantic.

Resortul Six Senses Yao Noi din Thailanda ofera invitatilor o intimitate desavarsita, deoarece fiecare vila sau apartament are propria piscina infinity, unel cu vedere catre ocean.

Resortul Tropical Islands este localizat in Krausnick, Germania, si este cel mai mare parc acvatic interior din lume. Cea mai mare piscina are 140 de metri.
Booking.com


Hotelul Ubud Hanging Gardens, care se afla in Bali, se lauda cu o piscina infinity impartita pe doua nivele. In plus, fiecare apartement si vila au propriile terase si piscine private.Aboneaza-te la Newsletter pentru alte oferte speciale si inspiratie sa traiesti Viata ca o Vacanta! [mc4wp_form id=”2907″]

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!