Idei de vacanta
0

Tari mici care merita vizitate

Exista in lume tari atat de mici, incat par orase, si multe dintre ele sunt de o frumusete unica. Pentru o vacanta inedita, alege sa descoperi o tara intreaga, chiar daca la dimensiuni reduse! Noi iti propunem cateva tari mici pe care trebuie sa le vizitezi macar o data.

Monaco, tari mici care merita o vizita
Monaco este un principat de 1,98 km2 asezat pe Coasta de Azur, inconjurat din trei parti de Franta, la malul Marii Mediterane. Cel mai popular oras este celebrul Monte Carlo, cunoscut in intreaga lume pentru cazinourile sale si cursele de Formula 1.

San Marino, tari mici care merita o vizitaCastelul della Guaita, San Marino


San Marino se afla in Peninsula Italica si este cel mai vechi stat din Europa, fondat in anul 301. Simbol al tarii este castelul medieval Della Guaita, care include un observator, o clopotnita, biserica Agia Varvara si o inchisoare-fortareata.

Insulele Marshall, tari mici care merita o vizita
Insulele Marshall sunt sute de mici insule imprastiate in centrul Oceanului Pacific. Media temperaturii aici este de 24 grade Celsius, facand din aceste insule o destinatie ideala pentru o vacanta la plaja in orice anotimp.

Vatican, tari mici care merita o vizita
Vaticanul este cea mai mica tara din lume, cu un teritoriu de jumatate de km² si in jur de 800 de rezidenti, insa cu siguranta ai ce vedea aici daca decizi s-o vizitezi. Mergi la Basilica St.Peter, Capela Sixtina si Muzeul Vatican.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!