Idei de vacanta
1

Cele mai ciudate restaurante din lume

Restaurantul subacvatic Ithaa, Insulele Maldive

Ithaa inseamna perla in limbajul local, si este primul restaurant subteran cu o cupola facuta in intregime din sticla. Este localizat intr-un recif de corali cam la 5 metri adancime in Oceanul Indian, si poate gazdui un maximum de 14 oaspeti in acelasi timp. Portiile costa intre 120 si 250 de dolari.

Restaurant subacvatic in Maldive, restaurante ciudate din lume

Restaurantul din cer, in toata lumea

Restaurantul este reprezentat de o masa si scaune atasate sustinute de o macara, care se pot ridica pana la 50 de metri deasupra pamantului. Locurile sunt echipate cu centuri de siguranta si se pot misca la 180 de grade. Pretul pentru o masa de 8 persoane este de 8.000 de euro.

Restaurant in cer, restaurante ciudat

Baggers, Nuremberg

In acest restaurant sunteti doar tu si ceilalti clienti. Iti alegi ce vrei printr-un touch screen, sau comanzi prin e-mail. Cand este gata, mancarea vine pe o banda rulanta, si tu nu trebuie sa te ingrijorezi pentru bacsisuri.

Restaurantul Baggers in Germania, restaurante ciudate

Dans le Noir, Londra, New York, Paris

Singurul loc luminat este barul, unde poti sa citesti meniul si sa alegi ce vrei dintre portiile albe (surpriza), albastre (fructe de mare), verzi (vegetariene) si rosii (carne). Apoi, chelneri orbi te vor conduce la masa si iti vor spune cine sta langa tine. Vei manca in intuneric, fara sa stii ce mananci.

Restaurant Dans le noir, restaurante ciudateRestaurantul Dans le noir, restaurante ciudate din lume

Clinica, Singapore

Restaurantul pare o clinica. Scaunele au forma de pastile, iar chelnerii sunt imbracati in doctori. Cand intri, trebuie sa mergi la receptia de urgenta pentru a fi dus la o masa intr-una din camerele numite morfina, antrax, etc. Poti sa iei cina din scaune rulante si sa savurezi un cocktail dintr-o punga de plastic de solutie salina.

Restaurantul Clinica in Singapore, restaurante ciudate din lume

Superclubul, San Francisco

Acest restaurant este o galerie de arta in timpul zilei, si bar-restaurant seara. De la 8 pm, o fata imbracata in paiete este acolo sa stea cu tine in pat. Scopul amuzant al restaurantului e sa mananci stand intins.

Restaurant Supperclubul din San Francisco, restaurante ciudate din lume

Medicea Fortezza, Italia

Localizat intr-o inchisoare din Italia, cea mai ciudata chestie despre acest restaurant e ca bucatarii, somelierii si chelnerii sunt hoti si ucigasi in proces de reabilitare. Detinutii ofera muzica live si spectacole de teatru. Ca sa faci o rezervare ai nevoie de o autorizatie de la Ministerul Justitiei din Italia, iar ca sa intri trebuie sa treci printr-un detector de metale.

Restaurant Medicea Fortezza, Italia, restaurante ciudate

Pomze, Paris

Cu peste 120 de varietati de mar, bucatarul pregateste toate mancarurile si bauturile servite in acest restaurant pe baza de cidru.

Restaurant Pomze, Paris, restaurante ciudate
Archeon Gefsis, Atena
Restaurantul ofera vechile si uitatele retele ale Greciei Antice. Nu poti sa gasesti cartofi sau rosii pe meniu, din moment ce vechii greci le ignorau. Mai mult, aici nu sunt furculite, deoarece ei foloseau doar linguri si cutite.

Restaurant Archeon Gefsis, restaurante ciudate

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There is 1 comment

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!