Life
0

Relaxare in centrul vechi din Bucuresti

Daca esti din Bucuresti probabil stii deja ca Centrul Vechi este plin de turisti si de localuri cochete. Ai de unde alege daca vrei sa bei o cafea buna sau sa mananci ceva mai special. De cativa ani  Centrul Vechi din Bucuresti este aproape complet refacut, cu cladiri de patrimoniu consolidate si transformate fie in hotel butic-uri, fie in pub-uri si cafenele tematice.

Noi avem o cafenea-restaurant preferata inca de acum 10 ani, si cum de curand am avut un eveniment acolo, am zis ca merita o prezentare si aici pe site.

Van Gogh Cafe este locul de relaxare din centrul vechi al Bucurestiului:

Pentru ca are o poveste si o tematica – acesta este primul motiv. Arta si stare de bine intr-o cladire cu arhitectura, intr-o admosfera relaxanta si pozitiva, cu miros de cafea si patiserie daca alegi sa iti incepi dimineata acolo….

Cu un design ce imbina modernismul si clasicul, arta si tehnologia, Van Gogh Cafe te invita sa uiti de galagia orasului si sa te lasi cuprins de relaxare.

bar centru vechi

cafenea bucuresti

Au o biblioteca din care iti poti alege o carte, sa citesti linistit la o cafea…..

Au si 3 sali pentru evenimente, cursuri sau petreceri private.

Van Gogh Cafe din Bucuresti este pe Strada Smârdan, no. 9 (vis-a-vis de Banca Naţională a României) !Booking.comTi-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!