Fără categorie
0

Reamenajarea locuintei, idei practice si tendinte

Ti-ai planuit ca anul acesta sa iti redecorezi casa si cauti sa afli care sunt cele mai noi tendinte in materie de amenajare interioara? Pentru a-ti usura munca de cautare, ne-am hotarat ca in acest articol sa impartasim cu tine cateva tendinte la moda, in materie de decorarea locuintei. Fie ca vorbim de mobilier, decoratiuni interioare, sau culoarea peretilor, toate au un impact semnificativ asupra rezultatului final. Si cum casa este cel mai intim loc al nostru, suntem cu totii de acord ca merita investit atat timp cat si banuti, pentru a avea un loc cald si primitor.Important este ca atunci cand de apuci de reamenajare, sa iti definesti cu claritate ce vrei, care este stilul tau, si cum ar trebui sa arate casa visurilor tale. Daca iti permiti, poti apela de un designer de interior, acesta cu siguranta te va scuti de a cauta tu, si mai ales este la curent cu ce se poarta, de la simplele cuverturi de pat, la culoarea draperiilor sau a mobilierului. Daca ai timp si putin simt estetic, poti face tu aceasta treaba, in felul acesta vei economisii si bani pe care ii poti folosi la achizitia de obiecte. Indiferent ca esti adeptul unui stil avangardist sau minimalist, ca preferi mobila clasica si masiva, important este sa faci alegerile cu bun simt, iar rezultatul final sa fie o casa in care sa te simti cu adevarat bine, reconectat si relaxat.

Lumina si culorile casei trebuie sa fie calde, casa sa fie luminoasa, lasati lumina sa intre in casa. Culorile clare sunt de preferat, astfel incat atmosfera generala sa fie blanda si zen.

Decoratiuni putine dar de calitate, neaparat in ton cu mobilierul ales. Nu impopotonati casa cu obiecte inutile, pastrati un stil minimalist clasic, in care decoratiunile sunt de efect si observabile. Rezistati tentatiei de a incarca casa cu diferite obiecte, care individual pot fi frumoase, dar care in imaginea de ansamblu nu isi au locul (statuete chinezesti alaturi de covor traditional romanesc).

Plante decorative. Pe langa rolul decorativ plantele ajuta la purificarea aerului din casa, iar in orasele noastre in care poluarea depaseste cotele admise, un aer curat (macar in casa) este de nepretuit.

Mobiler putin dar de calitate. Lasati casa aerisita, cu putin mobilier pentru a acoperi nevoile de functionalitate. O casa cu mult spatiu liber este o casa mai relaxanta, mai putin apasatoare.

Orice ati face lasati creativitatea si inventivitatea sa isi spuna cuvanyul, nu va sfiiti sa puneti in practica idei inedite.Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!