Oferte speciale
0

Oferta speciala de Paste la Hotel Speranta din Predeal!

Va invitam sa va petreceti frumoasele sarbatori de Paste la Predeal, in Brasov! Hotel Speranta vine cu o oferta speciala!

oferta speciala de Paste Hotel Speranta, Pensiune Speranta

Situata in statiunea Predeal, judetul Brasov, amplasata la doar 1,5 km de centru, pe drumul catre cabana Trei Brazi, intr-o zona cu peisaj mioritic si liniste desavarsita, Vila Speranta se regaseste printre cele mai reprezentative vile de acest gen din zona. Va invitam sa va petreceti aici sarbatoarea Sfintelor Pasti alaturi de cei dragi!

Hotel Speranta va sugereaza un pacher special de Paste, de 3 nopti de cazare cu mic dejun si masa festiva de Sfintele Pasti, la doar 680 lei/pachet 2 persoane in camera dubla si 840 lei/pachet 2 persoane in apartament. Camerele de la mansarda au o REDUCERE DE 10%. Copii de pana la 10 ani beneficiaza de CAZARE GRATUITA, pentru cei de peste 10 ani cazarea costa 30 lei/zi. Serviciile de masa pentru copii costa 100 lei/persoana. La cerere, se poate asigura si transport.

Slujba de Inviere o puteti urmari la catedrala din centrul orasului Predeal. Dupa terminarea acesteia va asteptam in incinta restaurantului pentru a sarbatori Invierea Domnului cu vin rosu, oua, pasca si cozonac.

Masa festiva in ziua de Paste reuneste specialitati traditionale romanesti delicioase, precum bors de miel, pulpa de miel (sau pui) la tava cu garnitura specifica, pasca si cozonac. Bauturile sunt in regim de open bar: tuica de casa, afinata, vin de casa, apa, sucuri si cafea.

Pentru o oferta personalizata, contactati Hotel Speranta AICI.

oferta speciala de Paste Hotel Speranta, Pensiune Speranta

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!