Destinatii
0

Viziteaza Nisa, Franta! Ce obiective sa vezi in vacanta din Nisa.

Orasul Nisa se afla in sudul Frantei, pe coasta Mediterana , iar aceasta asezare si clima l-au transformat intr-o zona de o frumusete naturala aparte, un oras de vizitat in mod neaparat, una dintre cele mai populare destinatii ale regiunii.

Nisa este un oras de vis, intre granitele caruia poti avea o vacanta minunata. Printre cumparaturi, restaurante si privelisti unice, sunt cateva locuri pe care un turist trebuie sa le vada.

Citeste mai departe care sunt obiectivele turistice pe care trebuie sa le vezi neaparat in Nisa.

Nisa, obiective turistice NisaMulti aleg sa viziteze Nisa datorita artei prezente in oras. De fapt, orasul este al doilea din Franta ca numar de muzee si obiective culturale, dupa Paris. Printre locurile care merita o vizita sunt Muzeul de Arta Asiatica, Muzeul de Arta Moderna si Contemporana, Muzeul Matisse, unde este expusa opera pictorului Henri Matisse, Muzeul de Arheologie si Ruine Romane.

Muzeul de Arta Asiatica, obiective turistice NisaMuzeul Matisse, obiective turistice NisaMuzeul de Arta Moderna si Contemporana, obiective turistice Nisa

Daca esti pasionat de arhitectura, viziteaza impresionanta Catedrala Rusa. Aceasta aduce putin din Moscova in Franta, creand un contast remarcabil. Catedrala a fost construita pentru aristocratii rusi care isi petreceau vacantele aici. Astazi, ea este cea mai frumoasa biserica ortodoxa din afara Rusiei si cel mai vizitat monument din Nisa.Catedrala Rusa, obiective turistice Nisa

Daca vrei sa experimentezi viata din Nisa, mergi la o plimbare pe Promenade des Anglais. Aceasta este o strada de aproximativ 7 km la malul marii decorata cu palmieri unde poti sa te relaxezi, sa inoti, sa faci plaja sau sa alergi. Strada a fost construita in secolul al XVIII-lea de englezii care obisnuiau sa ierneze in Nisa, de unde vine si numele. Astazi, ea este locul unde merg oamenii la moda si unde trebuie sa fii vazut.

Promenade des Anglais, obiective turistice NisaPromenade des Anglais, obiective turistice Nisa

Piata centrala Massena este un alt loc in care poti pierde zile admirand cladirile, parcurile, fantanile arteziene si statuile, unde poti incerca restaurantele si merge la cumparaturi in multele magazine din zona.Booking.com

Piata Massena, obiective turistice Nisa

Daca dupa ce ai vazut toate aceste locuri inca mai ai timp, mergi la piata de flori Cours Saleya, plimba-te pe stradutele din Centrul Vechi, unde gasesti o multime de restaurante, cluburi si baruri, mergi sa vezi portul din Nisa sau plimba-te prin romantica Gradina Botanica.

Care este obiectivul turistic pe care vrei sa il vezi cel mai mult in Nisa? Te tenteaza o vacanta aici?
Te poate interesa si Ce sa vezi in vacanta la Paris


Aboneaza-te la Newsletter pentru alte oferte speciale si inspiratie sa traiesti Viata ca o Vacanta!

[mc4wp_form id=”2907″]

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!