Destinatii
0

Obiective turistice in Milano, Italia

Destinatiile turistice din Milano sunt multe si diverse. Unul dintre cele mai frumose orase ale Italiei, Milano este capitala modei italiene, si nu numai. Noi am intocmit o lista cu locurile cele mai importante pe care ar trebui sa le vizitezi daca te afli in Milano.

Santa Maria delle Grazie, obiective turistice Italia
Biserica Santa Maria delle Grazie este cu siguranta de vazut, deoarece adaposteste celebra pictura a lui Leonardo Da Vinci, Ultima Cina, care infatiseaza ultima masa a lui Iisus.

Plaza del Duomo, obiective turistice MilanoIl Duomo, obiective turistice MilanoIl Duomo, obiective turistice Milano
In Plaza del Duomo se gaseste ceea ce este considerata cea mai mare biserica crestina, construita de-a lungul a cinci secole. In interiorul bisericii sunt mii de statui. Fatada cladirii este una baroca si neo-gotica, iar pentru a aprecia cu adevarat frumsetea locului, fa o plimbare pe acoperis, de unde poti vedea Alpii.

Castello Sforzesco, obiective turistice Milano
Castello Sforzesco este un labirint ce inglobeaza 12 muzee ce expun diferite colectii, inclusiv una dedicata lui Leonardo Da Vinci. Ca sa ajungi sa vezi totul, ai nevoie de o zi intreaga.
Pinacoteca di Brera este un muzeu ce expune arta incepand din secolul al XII-lea pana intr-al XX-lea, opere ale unor artisti italieni celebri.

Podul Scodellino, obiective turistice Milano
Podul Scodellino traverseaza unul din canalele orasului. Desi Milano nu este Venetia, poti merge cu barca pe canale in tururi organizate pentru a vedea orasul si a te bucura de magazinele, librariile si barurile de pe marginea canalelor.

cumparaturi Milano
Magazinele de moda din Milano, unde tinutele ajung direct de pe podium, se gasesc toate la un loc. Aici gasesti creatiile designerilor de top, si desi preturile sunt mari, poti doar sa te uiti la vitrine.

Restaurantele autentice italiene sunt obligatorii daca vizitezi Milano. Bucataria italiana este una delicioasa, si te poti bucura si mai tare de ea daca gasesti un restaurant placut unde sa te relaxezi.

Pe tine ce te intereseaza cel mai tare sa vezi in Milano?

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!