Destinatii
0

Obiective turistice in Madrid. Descoperiti atractiile din capitala Spaniei! Oferte de la 50 euro/noapte!

Capitala Spaniei, Madrid, care este si cel mai mare oras din tara, este un loc cum nu mai e altul. Aici poti sa explorezi arta si muzeele de prima clasa, sa admiri minuni arhitecturale in timp ce bei o cafea la o cafenea de pe strada sau sa te bucuri de viata de noapte la baruri de tapas.

Acestea sunt atractiile turistice din Madrid, care sunt prea atragatoare ca sa le ratezi.Booking.com

obiective turistice MadridMuzeul Reina Sofia este casa unei mari varietati de lucrari create de artisti spanioli, inclusiv colectii ale operei lui Pablo Picasso si Salvador Dali. Expozitia El Guernica arata ororile razboiului civil spaniol si nu trebuie ratata.

obiective turistice MadridPiata San Miguel este o destinatie populara de cumparaturi, unde gasesti mancaruri si delicatese locale. Pentru ca piata este deschisa pana la 2 dimineata, a devenit un local de noapte popular, unde oamenii se aduna sa se bucure de bautura si gustari. Aici sunt gazduite si concerte, cursuri de gatit si petreceri private.

obiective turistice MadridTemplul Dobod se afla in Parque del Oeste, un parc in apropierea Palatului Regal. Templul dedicat zeitei egiptene Isis a stat odata pe malul Nilului, dar a fost mutat ca sa nu fie inundat odata cu construirea barajului pe rau. Constructia veche de 4000 de ani este decorata cu bazoreliefuri care ii infatiseaza pe zeii Ammon si Isis.

obiective turistice MadridPlaza de Cibeles este una dintre cele mai frumoase piete din Madrid. Ea este inconjurata de cladiri construite in stilul neo-clasic, inclusiv Palacio de Cibeles. In centrul pietei se afla statuia considerata un simbol al orasului, Fuente de la Cibeles.

obiective turistice MadridPuerta del Sol este o intersectie de drumuri unde oamenii se aduna sa sarbatoreasca Anul Nou. Fiind un loc pietonal, vizitatorii se pot plimba pe jos si admira arhitectura.

obiective turistice MadridGran Via este supranumita strada care nu doarme niciodata. Bulevardul gazduieste sute de magazine, restaurante si cladiri de birouri. Cea mai faimoasa cladire este Cladirea Telefonica, cea mai inalta cladire din Europa atinci cand a fost construita, in 1929.

obiective turistice MadridParcul El Retiro este un parc situat la marginea orasului, unde se gasesc gradini, fantani si cladiri. Parcul a inceput ca o manastire in 1500, a fost transformat mai apoi in parc regal si a facut parte din domeniul public din 1868.Booking.com

obiective turistice MadridMuzeul Prado este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Madrid. Aici se gasesc printre cele mai apreciate colectii de arta din lume. Este imposibil sa vezi intr-o singura zi cele peste 7000 de opere de arta.

obiective turistice MadridPlaza Mayor este cea mai faimoasa piata din Madrid, unde aveau loc multe executii in timpul Inchizitiei.

obiective turistice MadridPalacio Real, palatul regal din Madrid, are mai mult de 2500 de camere decorate. Construit in 1764, palatul a servit ca rezidenta regala incepand cu regele Carlos III pana la Alfonso XIII si Victoria Eugenie la inceputul anilor 1900. Desi palatul este inca folosit pentru ceremonii, 50 dintre camere sunt deschise publicului.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!