Destinatii
0

Obiective turistice in Chisinau, capitala Moldovei

Atunci cand te gandesti la o destinatie de vacanta poate nu te gandesti la Chisinau, capitala Moldovei. Insa capitala Moldovei a supravietuit celul de-al Doilea Razboi Mondial si isi spune povestea. Daca planuiesti sa vizitezi orasul, sau esti doar in trecere, intr-o calatorie de afaceri, ar trebui sa-ti faci timp sa vezi obiectivele cele mai importante. Noi am intocmit o lista cu locurile pe care trebuie sa le vezi in fostul oras sovietic.

Obiective turistice in Chisinau

Saharna este un mic sat, unde poti gasi Manastirea Sfanta Treime. Peisajul este garantat ca iti va taia respiratia, si vei vrea sa te intorci aici.

Tipova este o atractie turistica in nordul orasului, populara pentru manastirile in pesteri aflate acolo. Vizitatorii sunt atrasi de frumusetea naturala a locului, care este inconjurat de dealuri si paduri. Locul este deschis publicului toata ziua.

Muzeul National de Etnografie si Istorie Naturala este cel mai vechi muzeu din tara, centru cultural si stiintific. Muzeul expune colectii mari de animale, pietre si artefacte vechi.

Portile Sfinte sunt o importanta structura istorica si arheologica care dateaza din anul 1846. Initial, au fost construite pentru a adaposti un clopot facut din tunuri vechi turcesti, iar mai apoi a fost adaugat ceasul.

Avanpostul Serpeni este un complex memorial construit in cinstea libertatii Moldovei. Monumentul comemoreaza cei 12.000 de soldati care si-au dat viata pentru a apara tara.

Teatrul National de Opera si Balet se gaseste in centrul orasului Chisinau. Cladirea este una foarte impresionanta, construita in era sovietica, si terminata cu ajutorul donatiilor.

Plaja Nistrului este o plaja localizata pe malul raului, care ofera o atmosfera relaxanta.

Cele mai bune oferte de cazare le gasesti pe Booking.


Booking.com


Aboneaza-te la Newsletter pentru alte oferte speciale si inspiratie sa traiesti Viata ca o Vacanta!

[mc4wp_form id=”2907″]

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!