Life
0

Nunta în aer liber – o alegere îndrăzneață

Fiecare cuplu visează ca nunta lor să fie unică. Nu e de mirare, pentru că un astfel de eveniment se întâmplă o singură dată în viață, așa că vrei să fie unică. Te-ai gândit la o nuntă în aer liber? Deși este încă un tip de ceremonie mai puțin popular, devine visul multor viitori miri. De fapt, o nuntă în aer liber este ceva unic și rar. Îți permite să creezi o atmosferă cu adevărat magică, care este imposibil de uitat.

Cum planifici o nuntă în aer liber?

Există multe probleme care trebuie abordate atunci când se organizează o nuntă în aer liber. Una dintre primele și cele mai importante este alegerea formei de căsătorie, mai exact dacă va avea loc doar cununia civilă sau și cea religioasă. 

Acest lucru are un impact enorm asupra organizării întregii ceremonii. De ce? O cununie civilă în aer liber este mult mai ușor de organizat, așa că dacă ai ales această formă, este mai simplu de planificat. E puțin mai greu cu o ceremonie religioasă… și trebuie să ai mai multă răbdare. Organizarea unei nunți la biserică în aer liber necesită obținerea anumitor permise. Cu toate acestea, nu este nimic de care să îți faci griji și să te facă să renunți. 

Nimic nu este imposibil, iar efortul pe care îl depui pentru a-ți organiza nunta visată în aer liber –civilă sau religioasă – va merita!

Alegerea locației perfecte

Dacă ai decis că vrei o nuntă în aer liber, locul de desfășurare trebuie, desigur, să fie unic. Când vine vorba de o astfel de nuntă, există câteva lucruri importante de luat în considerare. Una dintre ele este să-ți definești precis cerințele. Totuși, amintește-ți că în timpul unei nunți în aer liber ar trebui să iei în considerare și siguranța și confortul invitaților. Deci cum alegi locul perfect?

Vrei să organizezi o nuntă lângă sala de nunți? Acolo poate ți se va pune la dispoziție o grădină spațioasă sau o podgorie? Sau poate există un loc care ocupă un loc special în inima ta și acolo vrei să-ți faci jurămintele de căsătorie? 

Amintește-ți că locul ceremoniei de nuntă nu trebuie să fie același cu locul unde are loc petrecerea, așa că ai multă libertate în alegerea locației potrivite. Alege un loc apropiat de preferințele tale. Vara, locația perfectă poate fi o pajiște înflorită, o poiană într-o pădure sau o plajă. O nuntă în aer liber iarna? De ce nu? În acest caz, zonele de la poalele munților vor fi perfecte.

Sfaturi și idei despre organizare

Ceremonia ta va avea loc cu siguranță într-un loc fermecător, dar vremea poate fi capricioasă și trebuie să fii pregătit pentru orice eventualitate. Din acest motiv, organizarea unei nunți lângă salonul unde va avea loc petrecerea se poate dovedi a fi o alegere bună.

Pentru o nuntă în aer liber, încălțămintea plată este baza. Domnii nu vor avea prea mari probleme, dar doamnele probabil vor avea nevoie de pantofi de schimb.

Când planifici o nuntă în aer liber, trebuie să fii pregătit pentru condițiile meteorologice în schimbare și nu este vorba doar de ploaie, ci și de vânt puternic. Te poți gândi, de exemplu, să cumperi umbrele pentru tine și invitații tăi în culoarea tematică a nunții. Atunci când organizezi nunta în aer liber, în vecinătatea salonului, poți întreba dacă există șansa de a muta ceremonia în interior, în caz de vreme nefavorabilă .

Te-ar putea interesa sa citesti si despre Cele mai frumoase plaje din Turcia!

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!