Life
0

Lucruri utile in calatorii. Ce sa pui in bagaje pentru vacante linistite

Viata noastra este dependenta de tehnologie, de aparate electrice si electrocasnice care ne fac viata mai usoara si mai frumoasa. Totusi, cand plecam in vacanta nevoile noastre se schimba, asa ca avem si nevoi speciale in ceea ce priveste lucrurile care ne usureaza viata! Ce lucruri crezi ca iti sunt utile in calatorii, astfel incat sa pastrezi confortul de acasa?

7 lucruri de pus in bagaje, pentru vacante linistite si placute!

GPS / Telefon Mobil cu harti instalate.  Calatoriile ne poarta prin locuri necunoscute, iar pentru a gasi cu usurinta adresa hotelului unde esti cazat sau restautantul acela recomandat de prietenii tai, ai nevoie de GPS. Din fericire, azi, orice telefon inteligent iti vine in ajutor. Ca sa nu folosesti datele mobile care iti pot incarca factura de telefon, exista aplicatii/ harti ce pot fi descarcate astfel incat sa te folosesti de navigatia GPS fara sa platesti. Incearca aplicatia HERE WeGo sau Harti si Naviatie offline.Baterii externe. Cum telefonul mobil este cel mai important obiect de luat in calatorii, acesta are nevoie si de o baterie externa pentru a fi sigur ca nu ramai fara baterie exact cand ai mai multa nevoie de telefon. Cu telefonul faci poze, cauti obiective turistice si restaurante, tii legatura cu prietenii si familia. Nu este intelept sa ramai fara baterie!

Fier de calcat de voiaj. Da, exista fier de calcat de voiaj, usor, mic si foarte practic. Daca pleci intr-o calatorie de afaceri sau intr-o vacanta lunga, ai nevoie si de un fier de calcat pentru ca hainele tale sa arata bine si dupa ce au stat inghesuite in geamantan cateva ore.

Lada frigorifica auto. Daca pleci intr-o calatorie mai lunga, cu masina, ai nevoie de o lada frigorifica in care sa pastrezi bauturile si sandwich-urile reci. Iar daca pleci cateva zile cu cortul sau in camping, atunci lada frigorifica este indispensabila!

Fierbator/ cana electrica. Daca stai la cort sau in camping, ai nevoie si de o cana electrica sau un fierbator. Fie sa iti faci cafea, fie un ceai sau o supa „la plic”, un  fierbator este util pentru a-ti asigura un minim de confort la prima ora a diminetii.

Adaptor pentru priza. Daca mergi in Marea Britanie sau pe alte continente, America, Australia sau Asia, ai nevoie de un adaptor pentru priza. In multe colturi din lume prizele difera fata de cele din Romania, asa ca un adaptor de priza este tocmai bun pentru a nu ramane fara baterie la laptop, tableta, aparat foto sau telefon.

Camera foto / video . Da, si telefonul mobil face fotografii insa intr-o calatorie lunga si inedita ai nevoie de un aparat profesional, poate chiar de un Go Pro pentru a imortaliza exterientele tale de vacanta. Pastreaza-ti amintirile in fotografii de calitate si filme HD. Sa nu mai spun ca memoria telefonului se poate epuiza rapid cand faci 15 fotografii la acelasi apus de soare! 🙂

Tu cu ce ai mai completa lista de mai sus?Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!