Idei de vacanta
0

Cele mai infricosatoare locuri din Europa

Este octombrie, Halloween-ul este aproape, si chiar daca nu il sarbatorim precum americanii, intram si noi in atmosfera fricii. Asa ca in cinstea sezonului cu costumatii si filme de groaza, am intocmit o lista cu cele mai infricosatoare locuri din Europa:
Catacombele din Palermo, Sicilia. Aici era odata la moda ca bogatasii insulei sa fie mumificati si pusi in catacombe in tinute festive.

Catacombe din Sicilia, locuri infricosatoare din Europa
In Charnel Kutna Hora, Republica Ceha, zac oasele a 40.000 de oameni care au murit din cauza ciumei acum sute de ani. In 1870, un tamplar a decis sa le aranjeze si efectul este unul impresionant, care atrage multi turisti ce vor sa vada oasele si craniile transformate in opere de arta.

Charnel Kutna Hora, locuri infricosatoare din Europa
Castelul Bran. Castelul are o faima infricosatoare din cauza celebrului personaj Dracula, ajungand astfel pe lista noastra de locuri infricosatoare din Europa. Un alt loc infricosator din Romania este padurea Hoia-Baciu, din apropierea Cluj-Napocai.

Castelul Bran, locuri infricosatoare din Europa
Osuarul din Hallstatt, Austria se afla intr-o padure montana de la marginea unui lac. Aici sunt adunate sute de cranii pe care este scris numele oamenilor cu litere gotice.

Osuar in Hallstatt, locuri infricosatoare din Europa
Dealul crucilor Din Lituania aduna 100.000 de cruci si este o priveliste sinistra. Aici nu este ingropat nimeni, si se crede ca rudele soldatilor ucisi in revolta impotriva Rusiei din 1831 au inceput aceasta traditie, pentru ca nu aveau corpuri pe care sa le ingroape.

Dealul Crucilor, locuri infricosatoare din Europa
Castelele bantuite din Scotia. In Scotia, castele antice sunt multe, unele mai bantuite decat altele. Glamis se spune a fi cel mai bantuit.

Castelul Glamis, castele bantuite in Scotia, locuri infricosatoare in Europa

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!