Life
0

Idei de vacanta in familie

Vacanțele în familie sunt o adevărată sursă de amintiri minunate și de neuitat. Pe lângă o planificare bună și așteptări realiste, poți folosi și puțină inspirație pentru a te ajuta să creezi o evadare de neuitat pentru întreaga familie, indiferent de bugetul tău.

Vacanțe pentru toate vârstele: camping

Campingul este genul de vacanță pe care fiecare familie ar trebui să o încerce cel puțin o dată. Cheia este organizarea: cele mai râvnite zone necesită adesea rezervări cu luni înainte, mai ales în sezonul de vârf. Cand iti faci planuri, tine cont de temperaturile extreme si deci, de facilitatile campingului. Verificați dacă bateriile lanternei funcționează; verifica sa nu iti lipseasca niciunul dintre accesoriile pentru montarea corturilor; și planificați mese și activități ușoare pentru zilele ploioase. Pentru a profita la maximum de o experiență bună în aer liber luați în considerare închirierea unei caravane sau a unui bungalou.

Vacanțe pentru vârste mixte: o croazieră

O croazieră poate fi interesantă pentru toate vârstele. Începeți prin a găsi cel mai apropiat port de casa dvs., deoarece ați putea economisi destul de mult pe biletele de avion. Dacă rezervați din timp, sau în ultimul moment, puteți obține reduceri incredibile la croaziere, puteti sa  găsiți oferte precum „kids sail free”, etc. Majoritatea navelor oferă expediții de familie sau pur și simplu sunt suficient de mari pentru a găzdui o gamă largă de opțiuni de divertisment pentru copii și adolescenți. De asemenea nu uitati sa va luati si tinuta de gala pentru cina cu capitanul (vezi cele mai bune mese de calcat)

Vacanțe pentru familii eco: lumea sălbatică

Interiorul insulei Madagascar, țărmurile Galapagos… sau poate o lume sălbatică de descoperit mai aproape de casă. Din ce în ce mai mult, călătorii în general doresc să exploreze frumusețea naturală a planetei în timpul vacanțelor lor, așa că ecoturismul este în mod clar în creștere.

Pentru familiile de toate varstele: circuite

Deși sunt puține lucruri care te pot face să te simți mai bine decât să pui tot ce ai nevoie în mașină și să începi în zori, adevărul este că nu este atât de ușor pe cât pare, mai ales dacă călătorești cu toată familia. Cât timp pot sta copiii nemișcați în mașină? Unde te poți opri pentru a lăsa câinele să alerge un timp? Cum vei distra întreaga familie pentru perioade lungi de timp pe drum? Pe lângă planificarea câți km poți parcurge în fiecare zi, gândește-te și la momente distractive pentru întreaga familie, cum ar fi coloana sonoră originală a filmului preferat al întregii familii pe care să-l cânte toată lumea și jocuri precum bătălia trupelor și poker cu plăcuțe de înmatriculare.

Pentru familiile cu copii: vacante in statiuni

Multe vacanțe în stațiuni includ piscine pentru copii și centre de joacă supravegheate. Dacă decideți să lăsați copiii în grija altora într-un complex turistic, ar trebui să întrebați înainte ca aceștia să vă expuna politica lor de protecție a copilului și să aveți întotdeauna un telefon mobil la îndemână în caz de urgență. În caz de clima extremă, asigurați-vă că au încălzire sau aer condiționat.

Pentru familii exploratoare: escapade active

Pentru o excursie în care nimeni nu se poate plânge de plictiseală, luați în considerare participarea la una dintre numeroasele școli de surf și yoga disponibile acum în Europa și Asia , sau mergeți la una dintre fermele cu  activități precum înot, pescuit, tir cu arcul și călărie (verifica aici si oferta de rucsac barbati)

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!