Life
0

Ghiduri de calatorie pentru vacante bine organizate

Unul dintre lucrurile esentiale pe care trebuie sa il ai in bagaje atunci cand mergi in vacanta este un ghid de calatorie.

Ghidurile de calatorie sunt extraordinar de utile, mai ales atunci cand nu vrei sau nu ai bugetul necesat sa angajezi un ghid in tare pe care vrei sa o vezi. Ele te ajuta sa vezi locuri noi intr-un mod eficient, fara sa te ratacesti sau sa bajbai fara tinta pana te prinzi cum sta treaba in locul de destinatie.

Cu siguranta merita sa achizitionezi un astfel de ghid, iar investitia initiala se va dovedi nesemnificativa in comparatie cu ajutorul pe care ghidul ti-l ofera. Citeste mai departe ofertele de ghiduri de calatorie, si alege-l pe cel din destinatia ta viitoare!

barcelona, ghid turistic

Cumpara Ghidul de calatorie in BARCELONA cu doar 26 de lei!

Ghidul Verde Barcelona Weekend este usor de folosit si, datorita formatului sau, este comod de transportat. Veti gasi aici informatiile esentiale pentru a profita din plin de o scurta vacanta in Barcelona: locurile de interes turistic ierarhizate cu ajutorul stelelor Michelin, o agenda culturala cu informatii despre sarbatori traditionale si evenimente programate, descrierea orasului si tendintele sale. O selectie bogata de adrese utile, incluzand locuri de cazare, restaurante, cafenele si baruri, propuneri de distractii si sugestii de cumparaturi, precum si hartile detaliate ale cartierelor orasului va vor ajuta sa va organizati un sejur optim. Ghidul este completat de harta detasabila a orasului si a metroului.

Viena

Oferta speciala la ghidul de calatorie in VIENA!

Viena are stralucirea unui oras modern, elegant si rafinat. Impresia de lux ce invaluie Innere Stadt se imbina intr-un fel unic cu spiritul boem al vienezilor, prezent mai ales in celebrele heuriger, cu solemnitatea monumentelor si cu atmosfera de aici. Ghidul te ajuta sa navighezi pe strazile Vienei si sa gasesti fara probleme destinatiile turistice care te intereseaza.Achizitioneaza ghidul de buzunar al orasului LONDRA la doar 18 lei!

Acest ghid de buzunar este un real si practic ajutor pentru turisti dar si o sursa de satisfacere a curiozitatii cititorului obisnuit, fascinat de calatorie. Istoria, geografia, locurile turistice, hotelurile, restaurantele, particularitatile culinare, lingvistice si culturale ale orasului, dar si ponturi de calatorie utile fac aventurarea in Londra o placere.

Roma, ghid de calatorie

Reducere la ghidul de buzunar al ROMEI!

Roma – harta si ghid de buzunar este un ghid excelent pentru turistii care nu au prea mult timp la dispozitie. Informatii esentiale despre monumentele de vizitat (grupate pe trasee), indicatii utile despre hoteluri, restaurante si locuri de agrement te ajuta sa iti structurezi calatoria si sa vezi tot ceea ce ti-ai propus. Ghidul este completat de o harta plianta care prezinta orasul, rutele de transport si individualizeaza punctele de interes turistic.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!