Oferte speciale
0

Early booking la vacante de vara 2020

Un proverb romanesc spune ca gospodarul isi face vara sanie si iarna caruta, sau adaptat turistului inteligent, cea mai ieftina si frumoasa vacanta de vara ti-o faci daca rezervi biletele din timp, beneficiind si de super discount-urile de tip early booking, dar si de disponibilitatea sejurului la cele mai bune hoteluri.

Daca inca nu esti convins sa apelezi la oferte de tip early booking din diferite motive – ca este prea devreme si nu stii ce se intampla pana atunci, ca poate vrei sa te razgandesti sau gasesti un alt hotel mai bun, ca nu ai bani (cu toate ca agentiile de turism iti vand si in rate), iata doua motive care te pot ajuta sa faci o alegere inteleapta. Descopera si oferta pentru sezonul 2020 pentru sejur in Halkidiki, atat individual cat si circuit.  1. Gasesti disponibilitate la hotelul/resortul favorit. Poate suna putin exagerat, insa sunt hoteluri care sunt deja full booked, pentru iulie sau august 2020. Cele mai bune resorturi, recunoscute de turistii din toata lumea sunt deja rezervate, practica rezervarii din timp este din ce in ce mai raspandita, la fel cum sunt si turisti care sunt clienti fideli locatiilor unde s-au simtit bine. Indiferent ca sunteti in cautare de vacante in Rodos sau all inclusive in Turcia ori Bulgaria, nu stati pe ganduri, daca aveti un hotel favorit.
  2. Preturi excelente. Daca sunteti perseverent gasiti tarife reduse si cu 40%, inclusiv in conditii favorabile de plata, plata unui avans mic, apoi esalonat pana cu o luna inaintea plecarii. Daca nu puteti cu achizitiona cu banii jos, agentiile va ofera plata in rate sau cu carduri bancare fara dobanda. Carcotasii ar putea spune ca mai exista si varianta de „last minute”, insa aici atentie aveti pret redus, insa la hotelurile care nu s-au ocupat, cu alte cuvinte mergeti acolo unde nu au vrut altii.

Pe langa cele de mai sus nu sunt de neglijat si alte beneficii cum ar fi:

Planificarea minutioasa a vacantei. Ai timp, certitudinea ca vei merge intr-un anumit loc, deci poti sa iti planifici in detaliu vacanta: de la excursii optionale, atractii de vizitat, de ce sa te feresti plus alte tips and tricks de vacanta. In plus, daca iti rezervi de acum si alte servicii extra, poti beneficia de un pret mai bun, sau chiar de gasirea locului (cum ar fi un concert sau o excursie cautata, intr-o anumita zi).

Asteptare pozitiva – efect psihologic energizant. Ai la ce sa vizezi, sa iti imaginezi cum o sa arate vacanta de vis, treci mai usor peste zilele destul e multe ramase pana la concediu.

Te-ar putea interesa sa citesti si despre Tenerife – insula primaverii vesnice!Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!