Idei de vacanta
0

Destinatii populare pentru sarbatorile de iarna

Anotimpul sarbatorilor este aproape aici, cu tot ceea ce reprezinta el: reuniuni de familie, brad de Craciun, cadouri, multa mancare si petreceri. Multi dintre noi avem cateva zile libere in aceasta perioada, si daca nu stii cum sa le petreci, si optezi sa nu vizitezi o piata celebra de Craciun, noi iti spunem care sunt cele mai populare destinatii pentru sarbatorile de iarna.

iarna Paris, destinatii populare sarbatori iarna
Paris, Franta. Multi calatori opteaza pentru o vacanta romantica in Orasul Luminilor de sarbatori. Poti sa profiti de faptul ca in aceasta perioada orasul nu este foarte plin de turisti si sa vizitezi obiectivele din Paris. In plus, decoratiunile festive ii dau Parisului un farmec aparte.

Canal Ice Skating, Amsterdam, Olanda, destinatii populare Craciun
Amsterdam, Olanda. Orasul european este unul superb, cu multe lucruri de vazut si o viata de noapte incredibila. Patineaza pe faimoasele canale ale orasului, dar ai grija deoarece acestea nu ingheata in fiecare an.

Craciun New York, destinatii populare sarbatori iarna
New York. Daca ai deja pasaport si un buget mai mare la dispozitie, New Yorkul este orasul in care vrei sa fii in apropierea Craciunului. Fa-ti cumparaturile aici, vei fi impresionat de munca depusa in decorarea strazilor, magazinelor si a centrelor comerciale.

Sharm el-Sheikh, destinatii Craciun
Sharm el-Sheikh, Egipt, este destinatia ideala daca ceea ce cauti de Craciun este un pic de soare. Aici poti sa faci plaja si sa inoti in ocean, asigurandu-te ca te intorci acasa bronzat, relaxat, si gata de munca.

vacanta Dubai, destinatii sarbatori iarna
Dubai, EAU este o alta destinatie unde sa mergi daca nu esti un fan al frigului. Petrece vacanta de iarna in opulenta celebrului oras.

Berlin, destinatii populare Craciun
Berlin, Gemania. Sarbatorile de Craciun sunt foarte iubite si anticipate in Germania, unde piete de Craciun apar peste tot in oras.

plaja Tenerife, destinatii populare sarbatori
Tenerife, Spania, este destinatia ideala pentru tine daca vrei sa o tii toata noaptea intr-o petrecere, un mod bun de a intampina noul an. Daca mergi in vacanta cu familia, insula ofera si alternative mai linistite, desi la fel de superbe.

Bangkok, Thailanda
Bangkok, Thailanda este destinatia celor ce cauta sa plece putin mai departe. Aici, vremea este calda tot anul, ideala pentru vizitarea nenumaratelor atractii turistice, precum Marele Palat, cladirea unde regii tarii au locuit din secolul al XVIII-lea.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!