Idei de vacanta
0

Destinatii europene pentru aventurieri! Vezi unde poti merge daca cauti adrenalina!

Europa nu inseamna doar locuri istorice si peisaje superbe, ci si destinatii de aventura pentru cei mai indrazneti turisti. Continentul este locul ideal de vizitat si pentru cei in cautare de aventura.

Citeste mai departe pentru a descoperi cele mai bune locuri in care sa te cateri, sa faci scufundari sau unde sa gasesti senzatii tari pentru o vacanta extraordinara.

Spitsbergen, destinatie de aventura in Europa

Spitsbergen, in Norvegia. Norvegia este una dintre cele mai nordice tari europene, cu aproape o treime din teritoriu aflata in Cercul Arctic si acoperita de zapada majoritatea timpului. Aici gasesti sute de fiorduri de-a lungul coastei, munti uriasi si ghetari, elemente care compun un peisaj minunat. Aventurierii vor iubi Spitsbergen, aflat la 900 la sud de Polul Nord. O astfel de vacanta este o experienta unica, in care poti vedea ursi polari vanand, foci care se joaca si morse odihnindu-se pe gheata.

ciclism in Pirinei, destinatii europene pentru aventurieri

Muntii Pirinei, in Franta, sunt un lant muntos de sute de kilometri in lungime. O modalitate buna de a explora zona este cu bicicleta, intr-un traseu care incepe de pe coasta Atlanticului si se sfarseste la coasta Mediterana, trecand prin munti.Via Ferrata in Dolomites, turism de aventura

Dolomites, in Italia. Traseul Ferrata este considerat cel mai bun si original drum din lume. Folosind reteaua extensiva de carari si scari, Via Ferrata te duce la Brenda Alta. Daca esti incepator, este recomandat sa angajezi un ghid pentru a evita surprizele.Booking.com

alpinism pe gheata in Akureyri, destinatii europene pentru aventurieri

Akureyri, in Islanda. Islanda este o tara a extremelor, cu un centru vulcanic si imprejurimi inghetate acoperite cu ghetari. Sunt 3 mari ghetari, VVatnajokull, Langjokull si Hofsjokull, si altii mai mici, care acopera 11% din tara. Coastele si fiordurile atrag multi vizitatori, iar orasul Akureyri ofera oportunitati excelente pentru alpinism pe gheata, navigatie si curse cu sania trasa de caini.

Parcul National Cairngorms, destinatii europene pentru aventurieri

Parcul National Cairngorms din Scotia este faimos pentru traseele prin salbaticie. Vei trece pe langa lacuri magice, vei urca pe dealuri acoperite cu pini, si vei putea observa o mare varietate de tipuri de soluri, pasari si animale pe cale de disparitie in Regatul Unit. Daca esti norocos, poti vedea eluziva caproara rosie, vulturi, pisici salbatice si vidre.

Daca iti plac senzatiile tari, afla si care sunt cele mai spectaculoase tiroliene din lume!

Care este cel mai aventuros lucru pe care l-ai facut vreodata?Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!