Destinatii
0

Destinatii de vacanta cu copii in Romania

Vacanta de 1 Iunie bate la usa, la fel si vacanta de vara, ambele asteptate cu sufletul la gura atat de cei mici dar si de ce cei mari. Hotelierii au pregatit programe speciale pentru cei mici, cu animatori, petreceri surpriza si tot fel de atractii speciale. Astfel pe langa jucarii le puteti face si o surpriza cu o vacanta frumoasa.

Daca ati hotarat sa va petreceti vacanta in Romania, va prezentam cateva idei pentru vacanta cu copii, destinatii turistice prietenoase cu copii, usor accesibile si rezonabile ca si preturi. Daca sunteti printre bugetarii norocosi care primesc tichete de vacanta, trebuie sa stiti ca le puteti folosi doar pe teritoriul tarii, majoritatea hotelurilor si pensiunilor din tara acceptandu-le fara probleme.

Destinatii de vacanta cu copiii in Romania.Delta Dunarii. Cei mici vor fi incantati de plimbarile pe lacuri si canale, de fauna si flora specifica Deltei, pe care o pot admira. Multe dintre hotelurile si pensiunile de aici au si piscina, deci va puteti si balaci, la fel ocupandu-se si de organizarea excursiilor pe canale. Daca vreti totusi sa faceti si plaja si baie in mare, puteti merge la Sf. Gheorghe (Green Vilage) sau Sulina unde va puteti bucura de plaje salbatice, sau chiar in superbul resort de la Gura Portitei. Daca vreti sa evitati transferul cu vaporul sau barcile pana la hotel, va puteti opri la Murghiol (Puflene Resort), Mahmudia (Mon Jardin) sau Dunavatu (Egreta). In felul acesta nu sunteti conditionat de ajungerea la o anumita ora (pe Dunare nu se mai circula dupa ora 19) dar si puteti pleca oricand. O idee interesanta ar fi si statul pe hotelurile plutitoare, in felul acesta faceti o excursie prin intreaga Delta. Excursiiile dureaza intre 3 si 5 zile, traseele sunt spectaculoase si aveti la indemana si facilitati de agrement (caiace, ski nautic, banana). Nu uitati sa va luati cu voi trusa de cosmetice, crema de plaja si sprayul de tantari.Booking.com

Maramures. Daca vreti ca cei mici sa descopere traditiile si obiceiurile stravechi, o vacanta in Maramures poate fi o idee excelenta. Plimbarea cu mocanita, cimitirul vesel de la Sapanta, sarbatorile locale cu oameni imbracati in port popular, sunt numai cateva dintre atractiile acestei frumoase zone.

Cazanele Dunarii. Din ce in ce mai cautata ca si destinatie de vacanta, zona de la Cazanele Dunarii a inceput sa se dezvolte, aparand numeroase pensiuni de calitate. Aici puteti face excursii pe Dunare si admira chipul lui Decebal, vizita pesteri sau face drumetii in Parcul National Portile de Fier.Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!