Idei de vacanta
0

Cele mai frumoase destinatii de primavara din Europa

Primavara este anotimpul preferat pentru multi dintre noi, pentru ca vine incarcat de culoare, zgomot si lumina dupa o iarna friguroasa si sumbra. Profita de frumusetea anotimpului si pleaca intr-o vacanta relaxanta chiar acum! Acestea sunt cele mai frumoase destinatii de primavara in Europa.

Paris, destinatii primavara EuropaProvincii franceze si Paris, Franta

In regiunea Vaucluse, din sud-estul Frantei, se gaseste parcul Luberon, un parc natural pe care se merita sa-l vizitezi cand campurile lui sunt pline cu flori.

Parisul ne surprinde si el primavara. Viata se ravarsa din piete, muzee, restaurante, buticuri si brutarii. Atmosfera prietenoasa si intima face ca plimbarea pe strazile orasului sa fie minunata.Valletta, Malta

Valeta este un loc frumos care ofera distractie, traditii si vreme buna. Muzica, luminile si culoarea nu vor lipsi din capitala Maltei pe 25, 26 si 30 aprilie, cand are loc festivalul international de artificii.

primavara in Valea Jerte, Caceres, destinatii primavara EuropaValea Jerte , Caceres, Spania

In fiecare primavara, Valea Jerte se pregateste pentru inflorirea ciresilor, un spectacol natural de o mare frumusete. Coastele vaii sunt acoperite cu alb, ceea ce creeaza un peisaj minunat si unic. Cea mai buna modalitate de a te bucura de acest eveniment este o calatorie prin munti, trecand prin orase ca Barred sau Casas del Castanas.

primavara in Florenta, destinatii primavara EuropaFlorenta, Italia

Primavara, Florenta este si mai frumoasa, daca acest lucru este posibil. Zona aceasta a Italiei este presarata cu maslini, chiparosi si maci infloriti. In plus, Florenta are o mostenite culturala imensa.

primavara in Sognefjord, destinatii primavara EuropaSognefjord, Norvegia

In timp ce majoritatea turistilor vin sa se bucure de privelistea spectaculoaselor fiorduri vara, primavara te poti bucura de acestea in toata gloria. Cand temperatura creste, gheata ce acopera fiordurile se topeste, lasand in loc flori salbatice.

primavara in Algarve, destinatii primavara EuropaAlgarve, Portugalia

Desi Algarve este unul din acele locuri pe care le poti vizita in orice perioada din an, cea mai buna perioada in care te poti bucura de plajele izolate si satele linistite este primavara.

Tu pe care dintre aceste locuri ti-ar placea sa-l vezi in plina primavara?

Citeste si 3 Activitati de weekend cu bani putini!Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!