Top-uri
0

Descopera topul celor mai fotografiate orase din Europa! Cazari cu 45% mai ieftine!

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bune orase pentru a face o sedinta foto? Cum sa atragi atentia prietenilor catre destinatii turistice mai speciale? Acesta este topul celor mai fotografiate orase din Europa. Te surprinde aceasta lista?

Dublin, Irlanda, top cele mai fotografiate orase Europa25. Dublin, capitala Irlandei, este un oras surprinzator de mare pentru o tara cu doar doua milioane de locuitori. Un oras cu o istorie de o mie de ani, Dublin este totodata un oras istoric si un oras-port modern.

Valencia, Spania, top cele mai fotografiate orase Europa24. Valencia este unul dintre cele mai mari si importante orase din Spania, locul unde sa mergi daca esti pasionat de arhitectura moderna.San Sebastian, top cele mai fotografiate orase Europa23. San Sebastian este un oras spaniol situat pe coasta Golfului Biscaya, cautat de turisti pentru plajele excelente.

Fira, Santorini, top cele mai fotografiate orase Europa22. Fira este capitala insulei grecesti Santorini, un imens centru turistic european.

Amsterdam, top cele mai fotografiate orase Europa21. Amsterdam, capitala Olandei, este un oras care atrage milioane de turisti anual.Booking.com

Porto, Portugalia, top cele mai fotografiate orase Europa20. Porto este un oras din Portugalia celebru pentru productia de vin, frumusetea naturii si a arhitecturii.

Berlin, top cele mai fotografiate orase din Europa19. Berlin. Aflati care sunt cele mai importante obiective turistice din Berlin, Germania.Atena, Grecia, top cele mai fotografiate orase Europa18. Atena este leaganul civilizatiei si locul de nastere al democratiei. Orasul este celebru pentru ruinele arheologice si monumente precum Acropolisul.

Granada, top cele mai fotografiate orase Europa17. Granada este un oras spaniol de la baza muntilor Sierra Nevada, un amenstec minunat de cultura traditionala, o viata de noapte animata si atractii turistice spectaculoase, ca faimosul Alhambra.

Salzburg, top cele mai fotografiate orase Europa16. Salzburg este un oras situat in Austria, unde s-a nascut celebrul Mozart. Acesta atrage anual turisti datorita fortaretelor medievale, centrul vechi pitoresc si peisajul alpin superb.

Viena, top cele mai fotografiate orase Europa15. Viena este capitala muzicii, celebru ca fiind un oras sofisticat si cultural. Aflati care sunt obiectivele turistice ce nu trebuie ratate in Viena!

Verona, top cele mai fotografiate orase Europa14. Verona este un oras celebru, cel mai bine cunoscut pentru ca este locul de desfasurare a piesei Romeo si Julieta, de Shakespeare. Orasul italian este plin de ruine romane, palate renascentiste si cladiri medievale, oferindu-le vizitatorilor sansa se se bucure de frumusetea unui oras vechi italian.Munich, top cele mai fotografiate orase Europa13. Munich este cel mai bine cunoscut pentru faimosul festival Oktoberfest. Munich este cel mai prosper oras din Germania, fiind un centru de cercetare si tehnologie unde isi au sediul companii globale, ca BMW.

Lisabona, top cele mai fotografiate orase Europa12. Lisabona este capitala Portugaliei si o destinatie turistica pentru calatorii in cautare de vreme calda, magazine inedite, muzica traditionala si cartiere colorate.

Londra, top cele mai fotografiate orase Europa11. Londra este un oras fascinant. Descopera ce sa vizitezi in vacanta din Londra!

Madrid, top cele mai fotografiate orase Europa10. Madrid

Praga, top cele mai fotografiate orase Europa9. Praga este unul dintre cele mai vizitate orase din Europa, datorita catedralelor superbe, culturii vibrante, arhitecturii medievale si atmosferei energice.

Budapesta, top cele mai fotografiate orase Europa8. Budapesta este capitala Ungariei, cunoscuta si drept Parisul din Est.Booking.com

Florenta, top cele mai fotografiate orase Europa7. Florenta este deseori descrisa ca un gigantic muzeu datorita bogatiei arhitecturale si artistice.

Monaco, top cele mai fotografiate orase Europa6. Monaco este o destinatie de lux, care iti arata opulenta la ea acasa.

Venetia, top cele mai fotografiate orase Europa5. Venetia este considerata unul dintre cele mai romantice orase din lume. Aflati care sunt obiectivele turistice din Venetia.

Istanbul, top cele mai fotografiate orase Europa4. Istanbul – orasul de pe doua continente – este unul dintre cele mai vizitate orase din lume.Paris, top cele mai fotografiate orase Europa3. Parisul atrage mai mult de 45 milioane de vizitatori anual si este cea mai populara destinatie turistica din lume. Descopera obiectivele turistice din Paris!

Barcelona, top cele mai fotografiate orase Europa2. Barcelona are tot ce si-ar putea dori un turist care viziteaza un oras european: arhitectura istorica, magazine, viata de noapte, mancare traditionala.

Roma, top cele mai fotografiate orase Europa1. Roma este un centru cultural, religios si de putere de 2500 de ani.Aboneaza-te la Newsletter pentru alte oferte speciale si inspiratie sa traiesti Viata ca o Vacanta!

[mc4wp_form id=”2907″]

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!