Life
0

Cum sa te pregatesti pentru o calatorie de afaceri

O calatorie de afaceri poate fi o experienta placuta sau una dezastruoasa. Totul tine de cum te organizezi. Daca nu ai fost in foarte multe delegatii pana acum, descopera, mai jos, cateva sfaturi care te vor ajuta sa planifici totul ca la carte, astfel incat sa ai parte de o calatorie productiva.

Documenteaza-te perfect

Inainte sa pleci, documenteaza-te in legatura cu localitatea in care mergi. Informeaza-te unde este amplasat hotelul in care vei fi cazat in timpul delegatiei, cat o sa faci de la cazare pana la punctul de lucru si, de asemenea, cum o sa fie vremea. Totodata, daca o sa petreci mai multe zile in deplasare, intereseaza-te despre cateva restaurante unde sa mananca bine si la preturi corecte.

Apeleaza la o firma de transport profesionist

In cazul in care trebuie sa calatoresti pe ruta Bucuresti Tecuci, cel mai bine ar fi sa apelezi la serviciile unei companii de transport. Opteaza pentru un furnizor care iti poate pune la dispozitie o masina moderna, confortabila si spatioasa, precum si un sofer experimentat, astfel incat sa ajungi in siguranta la destinatie. Daca ai posibilitatea, alege ca furnizorul de servicii de transport sa trimita masina sa te preia de acasa, ca sa nu ai niciun fel de grija.

Nu-ti uita echipamentele electronice

Asigura-te ca o sa ai la tine nu doar telefonul, ci si laptopul, tableta, ceasul inteligent sau orice alt dispozitiv tehnologic pe care il folosesti constant la job. De asemenea, nu uita sa-ti iei cu tine buletinul, permisul de conducere si documentele de serviciu care au legatura directa cu delegatie. Pentru un plus de siguranta, fa niste copii dupa toate actele originale si pune-le in bagajul tau, inainte sa pleci.

Stabileste un program pt calatoria de afaceri

Tot inainte sa pleci, ar fi bine sa le ceri un program de lucru colegilor pe care urmeaza sa-i vizitezi. Ai grija sa le ceri un program detaliat, care sa fie impartit pe zile si ore. Imediat dupa ce ajungi la destinatie, cere-le colegilor din delegatie sa-ti prezinte un program de lucru actualizat, deoarece oricand pot sa apara modificari de ultimul moment. Citeste aici despre managementul timpului.

Viziteaza orasul

Cel mai probabil, in delegatie vei avea si destul de mult timp liber, asa ca profita de fiecare ora disponibila in program ca sa vizitezi orasul in care mergi. Nu trebuie sa bifezi toate obiectivele turistice, ci doar pe cele mai importante.

Calatorie placuta!

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!