Oferte speciale
0

Cum sa obtii bilete de avion la pret redus!

Vara aceasta e și pentru odihnă, dar și pentru reîmprospătarea apartamentului? Ești înaripat de sentimentul planificării unei călătorii, chiar dacă concediul încă e departe? Ai „ochit” hotelul de vis în care ți-ar plăcea să stai, ai întocmit lista obiectivelor turistice, e timpul pentru procurarea biletului de avion.

Dar, stop! Atât de scump? Îți dă peste cap întregul plan de călătorie? Nu trebuie să te alarmezi. Îți propunem noi câteva modalități de a-ți rezerva biletul de avion în așa mod încât vei reuși să economisești pentru o pereche de pantofi sau pentru un pistol de vopsit.

Pentru că sunt și opțiuni alternative, care te pot ajuta să-ți iei un bilet la un preț convenabil fără a-ți distruge așteptările unei vacanțe de vis, vezi mai jos cum poți să-ți iei biletul spre destinația de vacanta mult dorită la cel mai convenabil preț posibil:

  • Atunci când îți alegi biletul de avion, folosește opțiunea Smart Connection. Acesta este un sistem nou și unic lansat pentru Europa de Est care face conexiune între zborurile diferitor companii, care în mod obișnuit nu ar fi combinate. Cu această opțiune poți obține prețuri de 2 – 3 ori mai mici. Fii atent la site-ul de pe care îți faci comanda biletului așa cum nu toate site-urile oferă posibilitatea utilizării sistemului Smart Connection.  • Ține cont de sezonul călătoriei. De cele mai multe ori, pentru sezoanele estivale, în preajma unor sărbători și evenimente importante care au loc în zona pe care dorești să o vizitezi, companiile turistice nu vor micșora prețurile. În schimb, dacă îți vei alege o perioadă mai liniștită pentru călătorii, ai toate șansele să prinzi un preț mic la biletul de avion.
  • Alegeți opțiunile de zbor noaptea târziu sau dimineața devreme. Dacă îți permite programul, ia-ți biletul la ore mai puțin solicitate, pentru că, de cele mai multe ori, anume acestea vin la un preț redus.
  • Folosește mai multe escale. Pe lângă prețul redus al biletului de avion, vei avea posibilitatea să vizitezi mai multe aeroporturi, să vezi mai mulți oameni, iar dacă timpul îți permite, chiar să vizitezi mai multe orașe. Pentru timpul îndelungat între zboruri, multe companii aeriene, asigură clienților excursii gratuite în orașul în care se află aeroportul.  • Sună ciudat, dar, conform statisticilor, cele mai ieftine bilete de avion le poți achiziționa marți, seara și noaptea târziu, sau miercuri, dimineața devreme. Anume în această perioadă a săptămânii companiile aeriene își revizuiesc tarifele pentru biletele de avion și poți prinde un bilet la preț redus. Evită serile de vineri și diminețile de duminică. În aceste perioade biletele sunt mai scumpe.
  • Adesea ofertele pentru biletele de avion vin în sistemul „early booking” sau „last minute”. Pentru achiziționarea unui bilet în prealabil, orientează-te la o perioadă de 3 – 4 luni, nu mai devreme. Anume în această perioadă, companiile oferă reduceri. Pentru sistemul „last minute”, trebuie să ai pașaportul la îndemână oricând. Urmărește ofertele, ia-ți biletul și mergi direct la aeroport.
  • Companiile low cost versus companiile de linie. Companiile low cost oferă prețuri mai mici pentru că nu asigură un set de condiții pe care le asigură cele de linie. Dacă ești pregătit să zbori fără prânz la bord, într-un spațiu mai mic, cu mai multe escale, atunci ia-ți biletul low cost și bucură-te de banii economisiți.Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!