Life
0

Cum sa gasesti bilete de avion ieftine pe Internet

Biletele de avion reprezinta una dintre cele mai mari probleme ale oamenilor care calatoresc. Economia merge prost, pretul combustibilului este tot mai mare, asemenea taxelor de mediu, si de accea biletele de avion au ajuns sa fie foarte scumpe. Noi avem cateva sfaturi cu privire la cum sa cumperi bilete de avion ieftine pe Internet.

avion, cum sa gasesti bilete de avion ieftine online
Verifica toate companiile care zboara in zona aleasa de tine. Chiar daca aeroportul cel mai ieftin e la 100 de km distanta de destinatia ta, poti sa iei un tren, autobuz, sau poti sa inchiriezi o masina si tot va merita pentru ca ramai cu bani in plus.

Fii flexibil cu privire la date, macar pentru 3-4 zile. Pretul biletelor poate varia foarte mult de la o zi la alta, asa ca verifica zborurile cu doua zile inainte si doua zile dupa ce pleci inainte sa cumperi bilete de avion.

Daca este posibil, cumpara in avans. Un bilet cumparat cu 4-5 saptamani inainte este mult mai ieftin decat unul cumparat in saptamana in care pleci.

Incearca sa eviti sezoanele de varf, cand preturile cresc. In loc sa pleci in vacanta in august, de ce nu o faci in octombrie? Asa o sa ai mai multi bani de cheltuit in vacanta propriu-zisa.

Fii flexibil cu rutele si verifica toate posibilitatile. Daca iti creezi propria ruta si nu alegi zboruri directe, iesi mai ieftin si in plus vezi mai multe locuri in timpul escalelor.

Nu astepta la nesfarsit. Daca gasesti un pret bun, cumpara biletele atunci, pentru ca preturile se schimba mereu si poate fi riscant sa astepti.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!