Life
0

La multi ani, Bucuresti! Cum am sarbatorit Zilele Bucurestiului

Weekendul acesta au fost Zilele Bucurestiului, si toata lumea a fost invitata sa petreaca. Pe 21 septembrie s-au implinit 555 de ani de cand capitala a fost atestata documentar, intr-un document emis de Domnul Tarii Romanesti, Vlad Tepes.

De vineri pana duminica Bucurestiul a sarbatorit prin diverse manifestari, incluzand concerte, dans in aer liber, spectacole de teatru sau parade ale costumelor de epoca. Evenimentele s-au desfasurat in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu si Centrul Istoric, iar noi am fost in mijlocul lor.

Fantanile de la Piata UniriiFantani arteziene de la Piata Unirii

Vineri a avut loc inaugurarea primei etape a proiectului Fantani Arteziene Bucuresti. Evenimentul a fost sustinut printr-un spectacol live multimedia de catre Zoli Toth Project, in cadrul proiectului Bach in Showbiz, pe teme de muzica clasica, pop, rock, jazz si folclor romanesc, propuse de compozitorul Adrian Enescu.

spectacole in centrul vechicentrul vechi

Centrul istoric, la intersectia strazilor Lipscani si Eugen Carada, a fost transformat intr-un ring de dans in aer liber. Artistii invitati au dansat pe ritmuri latino, iar artisti stradali au oferit demonstratii publicului entuziast.

Zilele Bucurestiului, Parcul CismigiuZilele Bucurestiului, Parcul CismigiuZilele Bucurestiului, Parcul CismigiuZilele Bucurestiului, Parcul CismigiuZilele Bucurestiului, Parcul Cismigiu

Sambata a fost agitatie mare in Parcul Cismigiu. Aici a avut loc Targul Bucurestiului, unde vizitatorii au fost intampinati de o diversitate de produse, de la obiecte ale mesterilor populari la cele apartinand tinerilor creatori autohtoni. In zona culinara, culturala si sociala oamenilor li s-a pregatit un spatiu de relaxare si de petrecere a timpului liber.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!