Un team building culinar este o idee excelentă de a aduce împreună oamenii, deoarece mâncarea bună și băutura au fost mereu prilej de socializare.
Creativitatea exprimată prin pregătirea de alimente este un mijloc foarte eficient în construirea de relații între colegii de muncă, deoarece în bucătărie toată lumea trebuie să muncească împreună pentru atingerea unui rezultat final.
Activitățile de team building indoor sunt distractive, interesante și utile, de aceea sunt foarte apreciate de către aceea care participă la acest tip de programe organizate de companiile în care lucrează.
Nu există modalitate mai actuală de a crește capacitatea de a fi creativ cu adevărat, de a inova, a planifica, a lucra sub presiune, a avea încredere unul în celălalt, decât dacă participi la prepararea unui fel de mâncare gustos și care să arate și bine.
Trainerii, dar și participanții la team building-uri de bucătărie, mereu sunt uimiți de cât de mult au de învățat cu toții dintr-o astfel de provocare în care managementul timpului, planificarea diferitelor operațiuni, creativitatea, îndemânarea și încrederea se consolidează excelent. Plus că la final echipele chiar se pot delecta cu ceea ce au realizat!
Provocarea este aceea de a concepe, proiecta și definitiva un fel de mâncare într-un timp dat. Această misiune determină participanții ca să se ajute reciproc, să inoveze la maxim.
În afară de pregătirea propriu-zisă a unor feluri de mâncare în cadrul unui timp limitat, un eveniment culinar de acest gen poate include și diferite joculețe, teribil de amuzante, precum ar fi acelea de a decora un preparat legat la ochi sau de a testa diferite ingrediente alimentare pe nevăzute.
Un joc puțin mai complicat poate fi acela de a decora o prăjitură legat la ochi, dar la indicațiile pe care un alt coleg de echipă le oferă executantului, nu după propria inspirație (și orbecăială!).
Managerii care sunt în căutare de soluții distractive pentru a creșterea productivității la locul de muncă pot să aleagă așadar un eveniment de team building culinar, care poate aduce beneficii majore personalul companiei.
Un plus de motivație, deoarece atunci când participanții reușesc să ducă la final cu brio anumite activități distractive, ei devin mai încrezători în forțele lor, mai solidari, inclusiv când se întorc la locul de muncă, unde trebuie să de a dovadă de responsabilitate la cel mai înalt nivel. Mai multă încredere dobândesc și noii sosiți în echipele companiilor.
Copyright 2014-2020
There are 0 comments
Leave a comment
Want to express your opinion?
Leave a reply!