Destinatii
0

Cele mai frumoase Piete de Craciun din RomaniaChiar daca vremea de afara arata mai degraba a toamna indiana sau mediteraneeana, sarbatorile de iarna ( Craciunul si Anul Nou) bat la usa, si cu ele si traditia celor mai frumoase Piete de Craciun. Chiar daca nu putem rivaliza cu mult mai cunoscutele piete de Craciun din Viena, Praga sau Berlin, orasele romanesti vin tare din urma si se intrec in a organiza piete din ce in ce mai atractive, straduind-se sa ii atraga pe turistii romani care au vazut prin Europa sau au vouchere de vacanta, si de ce nu si pe cei straini, mai ales in orasele cu aeroport, astfel incat sa se poata ajunge usor.

Daca inca nu ti-a rezervat cazare, e bine sa te grabesti, cele mai bune locatii sunt rezervate deja, dar inca mai poti verifica pe anunturi oferte de cazare, astfel incat sa gasesti cea mai potrivita locatie. Daca reusesti sa inchiriezi ceva central este perfect, vei avea timp suficient sa explorezi si sa patrunzi spiritul adevarat al pietelor de Craciun.

Vezi mai jos care sunt cele mai frumoase Piete de Craciun din Romania.Piata de Craciun din Sibiu.

Prababil cea mai frumoasa piata de Craciun din Romania, cea de la Sibiu are deja o traditie de 12 ani, de cand orasul a fost Capitala Culturala Europeana, si autoriatile locale au facut tot posibilul sa arate exact cum sunt targurile cu traditie din Europa. Este deschis intre 17 noiembrie si 03 ianuarie. Gazduieste atat expozanti locali cat si din strainatate, numeroase concerte, atractii pentru copii, nelipsitul vin fiert si delicatese gastronomice.

Piata de Craciun din Cluj Napoca

Deschis intre 24 noiembrie si 30 decembrie, targul de Craciun din Cluj Napoca este un loc pe care este musai sa-l vizitezi daca ajungi in zona. Gasesti patinuar, casuta lui Mos Craciun, numeroase ateliere pentru cei mici si cei mari

Piata de Craciun din Bucuresti

Va asteapta intre 01 si 27 decembrie in Piata Constitutiei, locul unde aceasta s-a consacrat de-a lungul timpului. Peste 100 de casute va asteapta cu cozonaci, turta dulce, vin fiert cu aroma de scortisoara, numeroase concerte si atractii.

Piata de Craciun din Brasov

Organizat in Piata Sfatului, targul de Craciun din Brasov, este vizitat anual de mii de turisti veniti special pentru el, sau aflati deja intr-un sejur in una din numeroasele statiunii montane.

Daca vrei sa mergi in vizita in perioada sarbatorilor, vezi si oferte cazare Craciun, inca se mai pot gasi diverse locatii atat in exclusivitate dar si in apart hoteluri.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!