Top-uri
0

Cele mai frumoase 10 insule din Grecia

Grecia, taramul zeilor mitologici, a fost binecuvantata cu peste 6000 de insule. Chiar daca foarte putine sunt locuite, aici se afla unele dintre cele mai frumoase si populare insule din Europa, cu statiuni de lux si milioane de turisti din toata lumea.

Apele cristaline si calde, nisipul fin, mancarea excelenta si mult soare, fac ca aceste insule grecesti sa fie destinatia perfecta atat pentru o vacanta in familie, cat si o vacanta romantica sau de distractie.

Top 10 cele mai frumoase insule din Grecia

10. Insula Milos

Milos este in mare parte o insulă nedescoperita, cu probabil cea mai interesantă coasta pentru o insula mica, poreclita insula culorilor.

Grecia prin ochii unei romance


9. Insula Skiathos

Skiathos este o insula greceasca mica, dar frumoasa,situata in nord-vestul Marii Egee. Padurile de pin inconjoara plajele minunate, iar alaturi de sate idilice fac ca insula sa fie o adevarata bijuterie.

8) Insula Naxos

Naxos este o insula greceasca care fost centrul culturii cycladice arhaice.

7) Insula Kefalonia

Plajele perfecte, unele dintre cele mai bune din lume fac ca cea mai mare insula a Mării Ionice, Kefalonia sa fie e un loc foarte fermecător.
6) Insula Zakynthos

Zakynthos (Zante) este o insula verde, si nu numai ca este una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, dar ofera si o multime de activitati extreme, cum ar fi scufundarile.

5) Insula Rodos

Rodos este cea mai mare din insulele Dodecanese din punct de vedere al suprafetei si, de asemenea, capitala istorica a grupului insular. Aici gasim un castel venetian deasupra cu vedere spre un golf frumos cu ape limpezi.
4) Insula Corfu

Una dintre cele mai mari si mai populare insule datorita frumusetii ei naturale si plajelor de clasa mondiala. Statiunile sale sunt, de asemenea, unele dintre cele mai luxoase din lume.

3) Insula Creta

Cea mai mare insula a Greciei, cu multe locuri paradisiace, Creta este o imbinare magica de plaje splendide, comori antice si peisaje care cuprind orase vibrante si sate de vis.

2) Insula Mykonos

Cunoscuta mai ales pentru viata de noapte este, de asemenea, populara si printre cei care doresc sa se relaxeze in timp ce se bucura de traditiile grecesti.

1) Insula Santorini

Cel mai popular loc din lume pentru a savura apusul de soareSantorini este o insula greceasca speciala. Acesta a fost creata dintr-o explozie vulcanica care a lasat stanci vulcanice cu vedere o coasta neagra si rosie.

Te mai poate interesa si Cele mai frumoase 10 plaje din Italia


Aboneaza-te la Newsletter pentru alte oferte speciale si inspiratie sa traiesti Viata ca o Vacanta!

[mc4wp_form id=”2907″]

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!