Destinatii
0

Cele mai bune statiuni de ski din Austria

Schiul în Austria nu este considerat doar un sport, ci face parte din tradiția și cultura populară. Una dintre cele mai bune experiențe pe care le poți avea în vacanta ta în Austria este să te bucuri de fantasticul său Après-Ski. După ziua de pe pârtie, nimic mai bun decât să bei un pahar de vin rosu și să dansezi până în zori, chiar și fără să-ți scoți bocancii!

Austria oferă o gamă largă de opțiuni pentru iubitorii de sporturi albe: stațiuni cu atmosferă de familie și sate alpine fermecătoare se amestecă cu domenii mari cu sute de kilometri de pârtii și teleschiuri de ultimă generație.

Cele mai bune stațiuni de ski din AustriaZILLERTAL-MAYRHOFEN

Principalele sale atracții sunt: ​​orașele mici în care te poți bucura de ospitalitatea austriacă, pârtii largi ideale pentru începători și intermediari și posibilitatea de a schia pe ghețarul Hintertux, unul dintre cele mai bune din Europa. Zona este alcătuită din diferite orașe, fiecare cu propria sa stație, care însumează un total de aproape 500 km de piste.

INNSBRUCK

Innsbruck este mult mai mult decât o stațiune de schi, ne aflăm în fața unui oraș imperial situat la poalele Alpilor impunători. Este o destinație perfectă pentru cei care doresc să combine schiul cu vizite culturale și activități de agrement. Foarte aproape de oraș, găsim sate mici in care exista varianta cazării in case de turism rural unde te poți bucura de cea mai autentica atmosfera tiroleza, mancare traditionale, un vin alb de calitate si nelipsitul strudel.SALZBURGER SPORTWELT-SKI AMADÉ

Necunoscute publicului larg, partiile Sportwelt sunt o comoară ascunsă. Pantele sale prin păduri, orașele sale mici pline de farmec și apropierea de orașul Salzburg, fac din aceasta o destinație ideală pentru o excursie de schi în familie. Ski Amadé este o zonă de schi cu peste 800 km de pârtii formate din diferite stații precum Sportwelt Amadé, Schladming și Badgastein, printre altele.

KITZBUHEL

Oraș istoric cu multă atmosferă și acces facil la pârtii datorită locației sale la poalele teleschiurilor. Pistele sale sunt aproape în întregime conectate datorită telecabinei spectaculoase cu suspensie 3S. Opțiunile sale variate de agrement îl fac ideal și pentru neschiori. Pentru cei care doresc să se bucure de cel mai extrem de schi, Kitzbühel găzduiește faimosul Hahnenkamm, cea mai periculoasă coborâre de la Cupa Mondială.

ZELL AM SEE – KAPRUN

Farmecul său este, fără îndoială, varietatea pârtiilor sale, care variază de la stații situate pe un ghețar până la pârtii cu vederi impresionante ale lacului Zell. Este ideala pentru neschiori datorita variantelor variate de activități de iarna pe care le oferă precum: schi fond, rachete de zăpadă sau sanie. Micul oraș Zell am See are mult farmec datorită locației sale pe malul lacului și a orașului vechi frumos.

Te-ar putea interesa sa citesti si despre Cele mai bune destinatii din Europa pentru un city break!

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!