Fără categorie
0

Cea mai reusita petrecere de Craciun

Se apropie finalul de an, perioada in care toate companiile, fie mari fie mici, multinationale sau antreprenoriale, banci sau start-up-uri de fintech, intra in febra pregatirii petrecerii de Craciun, a cautarii celei mai bune locatii de desfasurare, a celui mai reusit si daca se poate unic concept, chiar si cel mai bun raport calitate pret. Pentru cei care au dispozitie bugete generoase cea mai provocare ramane conceptul, cadourile, trupa care sa cante, sau ce chef sa pregateasca meniul. Pentru cei cu bugete mai normale, inclusiv gasirea salii/locatiei poate fi o adevarata provocare, partial rezolvata prin rezervarea din timp si plata unui avans generos.
Daca inca nu v-ati perfectat toate detaliile si aveti nevoie de cateva sugestii, va prezentam in acest articol cateva idei de care sa tineti cont pentru a organiza cea mai tare petrecere de Craciun:

  • Apelati la profesionisti in organizarea evenimentelor. Chiar daca trebuie sa platiti in plus pentru organizarea evenimentului, agentia isi merita fiecare banut dat: va prezenta cele mai bune si in voga locatii (testate si verificate), va pot obtine cel mai bun tarif la inchirierea salii si meniu, va pot sugera si implementa cele mai noi trenduri in materie de petreceri (si cum tehnologia este in plin avant si conceptele se schimba cu repeziciune), va pot aduce cei mai bun actori (daca vreti un show de improvizatie) sau trupe care sa va cante (la care altfel nu ati avea acces), se poate ocupa de cadouri, intr-un cuvant aveti full service contra unui fee deseori rezonabil
  • Planificati si rezervati din timp. Pregatirea din timp are cateva avantaje semnificative: obtineti cel mai bun pret de la furnizori, rezervati locatia pe care v-o doriti, si nu cea care mai este libera, aveti timp sa alegeti conceptul si sa gasiti cele necesare implementarii, angajatii isi pot rezerva ziua astfel incat sa aveti o prezenta cat mai mare. Daca organizati petrecerea in alt oras si este nevoie si de cazare, cu atat este mai bine sa rezervati din timp.

  • Introduceti momente dinamice. Prezenta unui dj profesionist nu este suficienta pentru animarea atmosferei, introduceti diverse elemente in program: tomola, concursuri, chiar si un mic spech de multumire informal din partea managementului. Daca aveti buget si va permiteti sa aduceti dansatori profesionisti sau un magician, cu atat mai reusita o sa fie petrecerea. Daca este cu tematica speciala, un concurs al costumelor va fi bine apreciat.

Indiferent cat de pompoasa sau de simpla este, o petrecere de Craciun va fi insa mereu apreciata de angajati, deci nu ezitati sa o bugetati la finalul fiecarui an.Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!